Dogurdum kizlar anlatiyorum gelin😂 gunlerdir spinal mi genel anestezi mi diye hem burda bir suru post acip sizin kafanizi sisirdim hemde cevremdekileri darladim en sonda genele karar verdim ve ameliyathanede anestezi doktoru beni spinal olmaya ikna etti😂😂 ikna olmazdimda kilon var riskli bebegin niye narkoz alsin yinede sen bilirsin diyince tamam dedim sabah 9.30 da ameliyat basladi 9.45 te bebegim dogdu cok sukur her sey yolunda gitti yanimda uyuyor su an. Ameliyat boyunca basimi hic hareket ettirmedim, igne yapilirkende hic hareket etmedim yastik veriyorlar kocaman buna saril diyorlar oyle yaptim biride omuzlarimdan bastirdi pozisyonu bozmayayim diye 2 dk icinde yaptilar Spinal ignesi acitmiyor damar yolu acarken daha cok aciyor bence igne giriyor sonucta hissediliyor ama dayanilmayacak bir aci degil kalcadan igne yaptirmakla ayniydi bence. Burda bazilari elektrik carpmasi gibi falan demisti oyle bir sey olmadi ayaklarim karincalandi sicaklik oldu oynatmaya calistigimda oynatamadim😂 bebek dogduktan 1 saat sonrada benim islemim bitti ameliyatta cekistirme falan hissetmedim ama dokunduklarini hissettim @kartanesi___ sey demisti gozlerini kapat masaj yaptiklarini dusun aklima o geldi gercekten cok isime yaradi🙏🏻🌸 2-3 kere midem bulandi midem bulaniyor dedigim anda ilacla kestiler bulantiyi ameliyatin son 5 dksi baya usudum hemsire uzerime bir seyler ortup sicak hava ufleyen bir sey tuttu kollarima cook iyi geldi allah razi olsun ameliyat korktugum gibi gecmedi ameliyattan cikali 9 saat olmak uzere henuz dikis agrim olmadi bas sirt bel agrim yok ama az sonra kaldiracaklar yurumem icin o zaman ameliyat dikis agrisi olur galiba hareket edince agri oluyor cunku sondayi ameliyata girmeden taktilar hic acimadi ama cikarmadilar da sabah cikarcaz dediler. Ameliyat ucreti 7 ozel odaninda gecesi 2 bin biz bir gun onceden yatis yaptik bugun ve yarinda yatacakmisiz 3 gece iste toplamda 13 bin odeyecegiz aklima gelen baska bir sey olmadi sanirim sizin merak ettiginiz bir sey varsa sorun lutfen🙏🏻🌸