ilda Merhaba 14+5 günlük hamşleyim ciddi bel ağrısı çekiyorum vw doktorum hiç bir ilaç vermiyor, nprmal mi? Bu durumu yasayan var mı?
Busra-11 ilda ben😓 kalçama vuruyor artık bazen diz kapaklarıma kadar sızlıyor bacaklarım. Pazartesi gidicem tam 16 haftalık olcam o zaman
mlkekyaa0gmailcom ilda ben de 8 haftaliktan bu yana o ağrıları çekiyorum şimdi bide bacak ağrısı eklendi 😅 32 haftaligiz bunada elhamdülillah diyelim sağ salim dogsunlarda…ilaç vermiyorlar magnezyum kullaniyorum iyi gelir dedi ama hicte etki etmedi bana
anethole ilda geçmiş olsun canım dönemsel ağrılar kalıcı olmuyor genelde. Nasıl yatıyorsun yan mı ? Veya uzun sğre mi ayaktasın
anethole Busra-11 bacaklarının arasına kalın bir yastık koy siyarik ağrı mı ne diyolar. Benim kalça kemiğimle dizlerim ağrıyodu bacak arama yastık kullanıyorum bu şekilde uyumak iyi geliyor
bebegimle_ben Busra-11 evet o oluyor ya diz kapaga aniden kramp sizi giriyor demi ilk hamileligimde olmustu doktorum magnezium verdi eksikmis geceleri yatmadan once almami soyledi faydasini gordum magnezium icin
Busra-11 anethole evet yastık kullanıyorum ama yeterli değil. Benim 2. Gebeliğim ilkinde de çok çektim ama bu kez bacaklarıma kadar iniyor ağrısı. Sakat kalçam diye korkuyorum. Normal doğum yapmıştım ve sonrasında 2 ay ayağım aksadı. Bidaha tövbeler olsun doğurmam
ilda Hiç birşey iyi gelmiyor dokumsanız ağlarım, evet çalışıyorum. Sürekli parol içmekte istemiyorum. Allah yardımcımız olsun arkaşlarım 🥹
ilda Bşrde 3 gündür asla baş ağrım geçmiyor. 2. Hamileliğim ilk kızımda o kadar rqhattım ki şimdi erkek bebek bekliyoerum. Ama feleğim şaştı