elif_ceko Bebeğimin ense kalınlığını kendi doktorum 3.6 ölçtü pernatolog 4 ün üzerinde ölçtü nift testi yaptırdım sonuçlarını bekliyorum artık hamileliğimi yaşayamıyorum bebeğinde aynı sorunu yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı ? Hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen dua edin benim durumumda olan anneler için.
Sibel92 elif_ceko benim bebeğimdede 3.4 ile 3.6 ölçüm yapıldı ama ben giçbir test yaptırmadım bütün kalbimlede inanıyorumki bebğim sağlıklı doğacak rabbimin ilk annelik sınavı diyorum şuan 19 haftalığız.
kuman7536 elif_ceko ikili testin sonucunun kesinliği %50 ve %60 oranındaymış doktoruma danıştım. Tecrübeli annelerin söylediklerine göre çoğu zaman yanıltıcıymış. Hatta bebeğini aldıran bi anne kürtajdan sonra bebeğin sağlıklı olduğunu öğrenmiş ve kimseye tavsiye etmiyo. Ben yaptırmadım kafam da çok rahat herşey Allahtan. Doğacak olan çocuk yine benim çocuğum. Bence sen de içini ferah tut
Gldnc Oguzkagan65 bebeği dogdumu şimdi durumu nasıl bizdede durum aynı ense kalınlığı ultrasonda 3.27 çıktı çok üzüldüm beklicez artık
Oden elif_ceko amin inşallah sizin de sonucunuz temiz çıkar Durumumuz aynı gibi evet benim doktorum da bana ikili test yapmadan ense kalınlığı yüksek deyip perinatologa gönderdi artık sonucu beklemekten başka yapacak bir şey yok
Sfy Oden. Benim bebegimde de ense kali ligi cikti sizin gibi ikili test yapmadan profa gonderdi nift testi icin 1 hafta bekliyoruz.sizin sonuclariniz nasiloldu
Oguzkagan65 Gldnc doğdu canım üç aylık oldu maşallah çokta güzel bi kızımız oldu ablamın bütün gebeliği korku ile geçti ama sonuç sağlıklı bir bebek dua et bol bol hiç isyan etme ablam allahtan gelen başım üstüne dedi bekledik rabbim inşallah sana da sağlıkla kucağına aldırır