seloanne betulunpenceresinden bende fatma hanıma gittim ama hiç konuşmuyor açıklayıcı degil pek sizede oylemi yaklaşıyor
elifbkaradag seloanne gerçekten mi ya ben de 6 haftalığım 7. haftada gitmeyi düşünüyordum ama selime hanıma mı gitsem
elifbkaradag seloanne ben de bugün gittim biraz soğuk bi doktor ama yapısı öyle sanırım ya da ilk muayene olduğundan bilemedim. 10 dk sürdü hemen hemen muayenem ilk haftalar olduğundan olabilir
aslmoms yildiz_tozu34 SMin haticeafsar haticeafsar gvnrzz haticeafsar oznurkaraagac oznurkaraagac sudeasko kızlarrr dün Selime’ye gittim. allah’ım nasıl tatlı nasıl şeker bir kadınnn. Tek tek parmaklarına kadar saydı bebeğin. Video çektim zaten keşke atma imkanım olsa. Şuan kesinlikle tavsiye ediyorum ben. Beyinden bir başladı anlatmaya böbreklerine ciğerleirne kadar. Kesinlikle tavsiydir. Muayene almadan gidiyorsunuz. hiç beklemedim direk girdim içeri çok şaşırdım açıkçası buna. Şansıma mı bilemem orasını. Ama beklerim diye düşünüyordum randevu olmayınca. İçeri girer girmez gülümsemesiyle karşıladı. Tavsiyemdir.
sudeasko aslmoms ay çok teşekkürler gerçekten yorumunuzu bekliyordum bende randevusuz gidiliyor değil mi 💕💕
merve3498 aslmoms benim sonraki gidişlerimde de organlarını gösterdi hep sürekli anlatıyor ve açıklıyor çok tatlı biri telefonuna da duyarlı mutlaka açıyor açamasa da 2 dk sonra geri dönüyor mesaja cevap veriyor ben memnunum
seloanne elifbkaradag bikere daha gidicem belki moreli iyi değildi diye umarak, akrabamız dogurdu çok memundu ilgilendi dedi bende o yzuden tercih ettim
ebraryl Fatma Tekdemir hanım hakkında tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi bilgili mi işinin ehli mi acaba
senabsr ebraryl merhaba Fatma hanımın takipli hastasıyım ben de. Sürecimiz henüz 4 aylık bir süreç fakat bilgisi çok net oldukça anlaşılır ve iç rahatlatır bir şekilde bilginiz olsun 🫶🏻
haticeafsar ebraryl ben 10.hafta muayanem için gittim bende beğendim doktoru aslında net bir dili var normal doğum yanlısı olduğu içinde galiba devam edeceğim. Zaten avrasya hastanesi evime yakın diye tercih ettim. Yorumlarıda iyi
seloanne ebraryl ben gidiyorum fatma hanıma daha yeni sayılar ama bende oneriyle gidiyorum gerekli bilgileri verir yanlış yönlendirme gereksiz şeyler istemez denildi,vede normal yanlısı kesinlikle denildigi için tercih ettim
bilgeakn shd2025 süreciniz nasıldı kaç gün kaldımız odalar temiz miydi hemşire ve doktor ilgisi iyi miydi
ebraryl shd2025 Medipol mega ve Avrasya arasında aşırı kararsızım olumlu yorumlar gördükçe Avrasya’ya gitmek istiyorum çünkü daha yakın ve daha hesaplı
seloanne ebraryl bende kararsiz kaldım araştırdım orda nagihan hanım varmis herkes çok övdü ama yorumlarda telefona bakmıyor 3 4 gün geçiyor fln denilmis o yzuden şey oldum medipoller arasında en iyisi mega deniyor ama fiyatlarda oyle diglerlerinde muayne 3 ken orda 6 7 arası
ebraryl shd2025 Medipol mega en uygun 80 bin normal doğum 50 ye kadar normal buluyorum da 80 fazla geldi
ebraryl senabsr teşekkür ederim peki Avrasya hastanesinin yenidoğan çetesi ile bağlantısı var diye duydum bu konuda bilginiz var mı
senabsr ebraryl açıkçası hiç böyle bir duyum almadım bu durum olan belli başlı hastaneler vardı zaten onlar da kapandı diye biliyorum. Fatma hanım muhakkak ki içinizi rahatlatır 🫶🏻