Eyluls_mom İkili tarama için devlet hastanesi perinatalojiye gittim yüzde 80 tahminde bulundu değişir mi bide sizin tahminlerinizi bekliyorum 💕
damrakaptan Eyluls_mom görsel benim ikili taramam ile aynı banada tahmin ile erkek dediler ve sonuç hala aynı,genelde erkeği tahmin ediyorlar zaten kız zor gösteriyor
betegemenbur Eyluls_mom 11. Haftada doktor %90 kız değişmez demişti. 13.haftada farklı doktora gittim %100 erkek dedi 😅 şuan 27. Haftadayım hala erkek
Eyluls_mom bebissss bana da kendi söylemedi tam muayene bitti küçük ama cinsiyeti görünür mü acaba dedim iyi bir doktordu dur bi bakalım dedi yüzde 80 dedi bu haftalarda yanılma payı olabilir dedi
damrakaptan bebissss yanıltmak istemem bu konuda bekleyin netleşmesini çünkü yanıltıcı olması beklemekten daha çok üzer
burcuo ebruu1616 o çıkıntılar bazen kordon oluyor sonradan kız olduğu anlaşılıyor. Bende de kardeşimde de aynı şey oldu 😊
burcuo Eyluls_mom Değişmesi muhtemel tabii, ben 10 hafta üstü ultrason fotosunu chat gptde nub teorisine göre yorumlattım, fetal dna yaptırmıştık ve tuttu. 15.haftada doktor net görememişti mesela. Chat gpt ve fetal dna tuttu birbirini 😊
ebruu1616 burcuo  Benim bebişe ne dersin dün gittik öğrenemedik :))
burcuo ebruu1616 Ben hiç anlamam 😂 ama chat götse baktım sizin için açı net vermemiş dedi, erkek ihtimalini daha yüksek gördü
gvnrzz Eyluls_mom hiçbi şey söylemedi farzedin bence ikisine de ihtimal verin. Cünkü 12. Haftada yüzde 80 kız dedi bana 17. Haftada erkek. Tabiki dogeu da cıkabilir iki secenek var ama yine de yanılma payı cok yüksek
Eyluls_mom gvnrzz ikili tarama esnasında mı söylediler perinatoloji doktoru baktı tek tek organlara baktı inceledi evet zaten net demedi yğzde 80 erkek dedi