ferdanne Bugünki doktor kontrolümde (32 haftayım) 2 hafta sonra sezeryana alabilirim dedi. Suyum azdı yükselmiş 10 olmuş ama 34 den sonra risk almış oluruz beklese dedi. Aynı şeyleri yaşayanlar varmı ciğer geliştiricilerim vuruldu biri geçen hafta biri 28 haftalıkken. Küvezde kalır mı yada çok mı kalır korkuyorum
elinaz1 ferdanne canım iğne yapılma nedeni kendi kendine nefes alabilmesi için inşallah alınmaz ama gününde doğanların bile alınma olasılığı varken canını sıkma bunun için
Semayyy ferdanne bu düşüncelere girip kendini üzme derim, hiç belli olmuyor arkadaşım 3 gün önce sezaryen oldu 38.1 haftalıktı küveze girdi bebek solunum sıkıntısı yaşadığı için bir gece kaldı hemen toparladı taburcu oldular. Önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi ciğer geliştiricinin etkisi olacağını düşünüyorum girse bile hemen toparlanır belki de hiç girmez sen kendini rahat hisset öncelikle 🌸
burcuo ferdanne Çok geçmiş olsun, arkadaşım 35.haftada rahim ağzı kısalığı sebebiyle doğum yaptı, zorunlu sezaryen. Küvöze aldılar ama 3-4 güne çıktı hemen.
semahayall ferdanne 33+5 te doğum yaptım , küveze girdi 14 gün kaldı , fakat bana ciğer geliştirici falan yapılmamıştı önceden , erken doğum beklemiyorduk çünkü , sizin ki girmeyebilir ya da girse de az kalır diye düşünüyorum
Gencbirannis Şeye bakıyolar canım bebeği getiriyorlar sana memeyi turturmaya emmesini sağlamaya çalışıyorlar benim oğlanda mesela çok hızlı nefes alma oldugu için memeyi tutup ememiyordu kanında oksijen az olduğu için 9 gün falan küvezde kalmıştı 37+3 te. Solunumuna falan bakıyorlar ama için rahat olsun
karahanl Afı 10 aslında çok da az değil. Benim 7 ydi 9 olmuş 35 haftalığım 38 e kadar gider demişti doktorum bir başka doktor fikri daha alın
37nagis glb001 sezaryen mi oldunuz neden erken doğum oldu bende ikizlere hamileyim şuan 32+3 haftalık
edannnnur ferdanne benim 7de 31. Haftada ciğer geliştirici oldum 3 günde bir nst ultrason kontrolüme gidiyorum bence başka doktora da gidin sıkı takiple devam edebilirler belki
glb001 Kızım 2200 gr oğlum 2000 gr 33.haftada ciğer geliştirici yapilmisti çok şükür rahat nefes alıyorlardı emme refleksleri vardi kuveze girmediler. İnşallah sizinde öyle olur . Rabbım kolaylaştırsn ilaydauysal
ilaydauysal glb001 amin ama ben şuan 34+1 im ilk ciğer geliştirici yeni yapıldı digerinide yarın yapicaz 34+5 te alicam dedi
glb001 Kiloları iyiyse, ciğer geliştiricide yapılıyor girmez inşallah kuveze.Girse bile çok kalacağını düşünmüyorum
ilaydauysal glb001 bende 34+5 de sezeryan olacağım ikizlerime inşallah sizinkiler gibi sağlıklı olurlar ve yanıma verirler ama benimkilerin suanki kiloları 1800 küçükler ciğer geliştirici yapıldı