Hacer67 Sewo ağrılarım belimle kalçam da oluo ama devamli istirahat ediyorum gne ağrıo gene ağrı yo sağ sol yatmaktan iyice tutuldum
Sewo Hacer67 aynen canım bide sağa yatmayın diyolar sol iyiymis . Sola yata yata çürüdü yanım 4. Haftaya girdim yatmakta .. sancılar yatmaktan olsun katlanırız sorun degil. Sanci olunca erken doğum diyemj ödüm patlıyor
Minikeller92 Zuzu97 ben bigün evde dursam ertesi gün kendimi sokağa atardım ailem hala şaşkın🙈bende ilk haftalar çok daralıyordum ama bukadar yatabilceğimi hiç düşünmedim şuan daha önce bi hayatım yokmuş gibi hep böyleymişim gibi hissediyorum🤧
fts01 20 haftalığım bugün kontrolüm vardı doktor alttan elle muayene etti incelme var dedi ne demek istedi anlamadım sormadım da rahim ağzı kısalığı mı yani zaten progestan kullanıyordum şimdi iğnesini de yazdı sizce ne oldu yani rahim ölçümü yapmadı sadece eliyle değerlendirdi bu haftada yapılan var mı böyle bişey
Elfbtr Zuzu97 yılbaşından beri rahimağzı yetmezliği yüzünden yatıyorum 12 mm gibi bi rakamdayken şimdi sıfırlandı ve iki haftadır üç dört cm açıklıkla yatıyorum şuan 32.haftamdayım.hedefim ilk 32ydi şimdi 34.umarım o haftayı görürüm.progestan ve endol ilaçlarıyla geldim bu haftalara şuan endolü kesti doktorum.inanın o ilacın çok faydası oldu bende.kesinlikle moralinizi yüksek tutun.25 26 mm ile kafaya takanlar var sadece kendinize eziyet edersiniz günlerinizi yapmayın.Allahım bekleyen herkese kucağına almayı nasip etsin Allah.
Mmine2019 Elfbtr 🤗🤗maşallah böyle güzel devam eder inş bende 4 5 cm açılma ile 9 haftadır hastanedeyim endolu n bende gördüm faydasını hedef 32 inş
Sewo nilosum gercekten cok zor yatmak zorunda olmak 24. Haftadan beridir yatiyorum şükür ediyorum daha erkenden sıkıntı çıkmadı diye.
Goncimikk Zuzu97 16. Haftamdan beri erken doğum riskim var rahim ağzı yetmezliği yüzünden 😔 Şuan 21+3 günlük hamileyim sürekli yatıyorum. Rabbim zamanında kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲