zeh_ Maya07 yüksekmiş doğum fiyat Kızıltepe 30 daha uygun bide bağlar hastanesi en uygun ve iyi doğum için önerim olabilir
zeh_ Maya07 benim görümcem iki sezeryan doğumunu da orda yaptı vala memnun güzeldi uygundu da dedi bi sorununu görmemiş bide şöyle bişey var artk tüm özeller böyle dolu oluyor sıra bekliyoruz
Maya07 zeh_ ben buralı değilim özel hastanelerin böyle devlet hastanesi gibi kalabalık olduğunu valla ilk defa burda gördüm. Eğer bundan rahatsız olan varsa diye söylüyorum Özgür hocanın muaynanesi özel ve uzun uzadıya ilgileniyor gittiğinizde.
mnrr Kızlar Memorialda doğum yapan var mı memnun kaldınız mı bende memorial Dicle’de Uğur hocaya gidiyorum . Doktprumdan çok memnunum ama doğum hakkında hastahaneyi merak ediyorum
mlkekyaa0gmailcom omur0607 bize 40 bin dediler normalde ocak indirimiyle. Fakat ameliyat sırasında farkli bi risk faktörü oluşursa ucret 49 bin olur dediler .. bizde her ihtimale karşı 50 yi gözden çıkarttık. Doktorunuz kim
omur0607 mlkekyaa0gmailcom ben 3 hafta önce sordurmustum 48 bin dediler indirimsiz hali. Doktorum Sabire Aygün. Hatta Mardin’de oturuyorum doğum için orayı tercih edeceğim
mlkekyaa0gmailcom omur0607 yaaa bende urfada oturuyorum şuan eşim diyarbakirli diye orayı tercih ettik ..diyarbakirin enbiyi hastanesi diyor
omur0607 mlkekyaa0gmailcom gerçekten harika bir hastane daha önce deneyimledim ilk kızımda. Oteldeymissin gibi davranıyorlar
mlkekyaa0gmailcom omur0607 hastane doğum odasına balon koyuyormu yani veya cinsiyete göre kapi süsü..bazı ozeller yapiyormus sizde oldumu