salihaci 3melekannesiyim Evet olur pembe gibi olursa doktora gitmelisiniz sümüksü jel gibi bir yapısı olucak doğum eğitimi almıştım ilk gebeliğimde birde sancınız varmı bel ağrınız falan
3melekannesiyim deletedmom43191 ikinci doğumum da kanlı değildi bu akıntı gibi de değildi hem yoğun hem jel gibi hem tek seferde kalıp gibi geldi acaba mi dedim yapay zeka ya sordum nişan dedi ama emin olamadım
_momyy O normal akıntıdır canım doğum yaklaştıkça akıntı çoğalıyor benm zatn vardı şmdi yerli çoğaldı bıktım şu akıntıdan kurtulamıcm heralde
3melekannesiyim _momyy ya bnde çok akıntı olmaz ama bu biraz fazlaydı yapay zeka ya foto attm sordum nişan dedi 40+0 hamilelik haftam
_momyy 3melekannesiyim benm de bgün tam 40 olduk ama bilmiorum doktoruna atsaydın bi benm de geldi bgün kahverengiydi ve yoğun sümüksü kıvamdaydı beyaz duymadım doktruna sor canm yinede ağrır sızın varmı peki benm de sabh geldi ve ondan snra artk ağrılar yavaş yavaş belli edio kendini hafif daha yoğunlaşmadı
3melekannesiyim momsy benm ilk doğumda öyle olmuştu 2. Doğumda Balgam gibiydi buda eğer ki nişan sa beyaz akıntı gibi ama akıntıdan daha yoğun jelimsi
Zhde 3melekannesiyim bendede şeffaf akıntı geldi iki gündür jel gbi, ebeye sordum nisna değil dedi bende yapay zekaya sordum Nisan dedi 40+2 olduk gelen yok
3melekannesiyim _momyy devlet takipliyim sorma imkanm yok da normal akıntı gibi de değildi bilmiyorum yani ilk geldiğinde bir sancım oldu sonrasnda bsey olmadı diğer gebeliklerimin ikisinde de nişan farklıydı biri kanlı geldi biri mukus gibi balgam gibi
Zhde 3melekannesiyim ay inşallah nisandir da yarın falan da suyumuz gelir kendiliğinden başlar kolay ve hızlı sağlıklı olur
Zhde 3melekannesiyim 11 şubata gün verdiler ozamana kadar gelmezse suni sancı verilecek doğum baslicak biraz da suniden korkuyorum aslında
_momyy 3melekannesiyim evet bnmkide öyle oldu bi sağlk ocağına git bari canım orda da bakarlar kalp atışınada bakarlar küçk bi cihaz var onla dinliolar bakalm ne dicekler
3melekannesiyim Zhde Zhde bana cumaya kadar doğurmazsan gel kontrole dedi cuma günü suni verir mi vermez mi bilmiyorum
Zhde 3melekannesiyim ayy bendede öyle olucak ozaman kadar gelmezse inşallah gelirler ya, kuyruk sokumu belim agriyo aslında ama daha bişey yok
Zhde 3melekannesiyim vermez herhlde ya kontrol dediyse suyuna falan bakicaktir ona göre bı tarih verir ha deyince almazlar