Selim_Alparslan demirrleydi_ @sevimlipandahii @eslem2121 @kurkmantosuzmadonna @penbe_karisi @Baklavaseverim @LadyX ~~~~ @deletedmom43191 @Deleted33000 @myangelson @Yazmelegi_ @Alya05 @ErsBegAs @GirlandBoy_Mom @kimchikimdi @Baklavaseverim @bebeklerim__ AYYY UNUTULMUŞUM YA ÇOK ÜZGÜNÜM ŞUAN 🥹😪
demirrleydi_ Selim_Alparslan yaa dediğim gibi benim aklım yerinde değil ama çok kişiyi unuttum ben 🥺 sende olmazsa olmazsın tabiki 🩷
deletedmom43191 Deleted33000 evet bembeyaz vücudum var başım açıkken açık giyinmedigim icin tenim hic renk degismedi en açık kıyafetim kalin askılı tişört ve kapriydi düşün denize bile girerken bunlarla giriyodum o yuzden vücudum beyaz
Deleted33000 deletedmom43191 bende açık değilim tesettürlüyum ama tenim kumral yani kız sen açık hiyinsen de beyazsin bemce
deletedmom43191 Deleted33000 biliyorum canim görmüştüm ya seni 🙈🙈 güneş gören vucut degisir ya bilmem ki 😅
Deleted33000 deletedmom43191 evet evet sahi ya 🙈🙈ama güneş görmek istiyor ya nasıl olacak bilmem ama şöyle güzel bı yansam iyi olacak gibi çilek görünümü geçer belki
deletedmom43191 Deleted33000 balkonun güneş görüyorsa oyle vucudun güneş alir bence balkonu kapat biseyle uzan yere güneş gor biraz 😅