aselinannesi38_ sevimlipandahii iyiz çok şükür teyzesi yigenin 11 gün önden gidiyor ağrılarım çoğaldı bugün ara ara yalancı sancılarım oluyor ❤️🙏 sen ne yaptın nasılsin
sevimlipandahii aselinannesi38_ Oyyy maşallah maşallah diyelim İyiyim güzel gidiyor şimdilik gün içinde biraz yoğunum ev işleri yemek şu bu derken akşam oluyor ya🥲😂
aselinannesi38_ myangelson aşko bişey sorucam doğrumu biliyorum acaba 18.57 den beri ara ara sancım oluyor kısa sürüyor 5 defa falan oldu şimdi 19.30 da yine oldu yalancı sancımı ben doğum sancı çekmedim ilkte nst de çıktı ama hissetmedim nasıl bişey bu
aselinannesi38_ asil15 doğum günün kutlu olsun bacikooooo nice senelerrrr🎂🎂🎂🎂🎂🎂 bu pasta forma anca yeter diye düşünüyorum 🤣🤣
myangelson aselinannesi38_ düzenli geliyorsa 5dk da bir veya 10dkda bir falan, şiddeti artıyorsa gittikçe, dinlenince veya hareket edince geçmiyorsa, bebek karnında kasildikca (toplandikca) canın baya yanıyorsa yalancı sancı değildir canım
hd_d sevimlipandahii demiiii güzel oluyoooo yazin karpuz dogriyrsam evdekilere kendime bi tabak kavun keserim mutlaka hahaha