demirrleydi_ sevimlipandahii öncelikle tabiki sen pandamız 🥰 @eslem2121 @kurkmantosuzmadonna @penbe_karisi @Baklavaseverim @LadyX ~~~~ @kimchikimdi @ikiprensesannesi___ @deletedmom43191 @Deleted33000 @QueenBahar_ @kahvesever__ Ve daha nicesi unuttuğum varsa lütfen kusura bakmasın bu aralar kendi adımı bile unutuyorum 😂
kurkmantosuzmadonna demirrleydi_ yaa 🥹 benim de yorumlarını beğendiğim, burda görmekten mutlu olduğum kişilerden birisin sen 🩷
demirrleydi_ deletedmom43191 teşekkür ederim kuzum ♥️ sizin isimleri forumda göremeyince bir göz arıyor
myangelson deletedmom43191 kocasından yakiniyordu sürekli ilişki istiyormuş, bir de 👅 istiyormuş tiksiniyorum diyordu 😂 ben yazamadım şuan da kendisi açık açık yazmisti 😂😂😂
deletedmom43191 QueenBahar_ kocası hep dil attiriyomus kadına anla işte 😅😅😅 kids olarak tum.herkesin midesi bulandigi bi post olmus
eslem2121 demirrleydi_ valla anlıyorum seni aşk bende öyleyim girdikçe yazıyorum ama hepinizi merak ediyorum şu telaşemiz bitmiyor
deletedmom43191 demirrleydi_ aaa ben hep burdayım canim sesim cikmadiysa sen bana bi mesaj at konuşuruz 😅