Sdf2001 minik_yumurta hayır aksine sabah bulantılarım özellikle çok yoğundu erken kalkmak bile beni kusturuyordu ama erkek oldu böyle şeylere inanma aa benımde böyleydi kesin kız kesin erkek deme 🙉 cünkü ilk zamanöae bulantı ve kusma vucudun adaptasyon süreci bebişin kendini korumasıyla ilgili
Sdf2001 minik_yumurta bu arada korkma inanılmaz bulantı kusma yaşayan biriyken 15. Haftada bıçak gibi kesildi bitiyor
minik_yumurta 3.gebeliğim ilk defa böyle oldum bir kızım bir oğlum var inşallah sağlıkla gelsin cinsiyet farketmez bizim için ana kızım bir bacım olsun benimde diye çok istiyor ondan merak ediyoruz bizde ama çok kötüyüm buna da şükür
endlesslove1 minik_yumurta 3 gebelik yaşadım yaşıyorum Hepsi birbirinden farklıydı tek ortak yönü bulantı kusma oldu ve hepsinde ekşi yedim ilk gebeliğimde oğlum oldu 2. Kızdı 3. Kıza benzetti ama net değil
cansuu05 minik_yumurta ilk oğlumda hiç bulantı yaşamadım. İkinci gebeliğim bulantı ve mide yanmasıyla başladı. İkinci çocuğumda erkek olacak.
onurseherceylin @“minik_yumurta”# bence bulantıyla asla bir alakası yok. Benim bulantım yok azdı arkadaşım acillerden çıkamadı kusmaktan ikimizinde oğlu olacak bu tamamen bünyeyle alakalı