Alya05 Deleted33000 saol cnm Bağırsak enfeksiyon geçirdi Ateş ishal kusma serumlrla toparlandı yavrum sıvı kaybından baygın haldeydi
Alya05 annekiz6141 beeenimmmmmdeeee 😁 uyku yorgunluk + zihin yorgunluğu neye yapsam nereye koşsamm diye düşünüyorum yaptığı. Tek şey bulaşıkları yıkmak oldu evimin güzel bir temizliğe ihtiyacı var
annekiz6141 Alya05 benımde öyle ama hem 3 yasındakı bebe hem hamilelik valla yoruyor benı ınanki 🤦♀️
jalepone Alya05 aynen öyle şeyler yapacağım insan ne yapacağını şaşırıyor bazen böyle yapmak lazım domates kavanozları vardı bir menemen yaptık mı tamam 😂
Alya05 annekiz6141 Benmde 2 çocuk 1 bebek ve kocaaa hepsi beni yoruyor ya onları evde bırakıp kafayı dinleyeceğim bir yere gitmek istiyorum 🤣🤣
Alya05 eslem2121 ayyy keşke şimdi uyusaydım dinlenseydim Uyandığımda ev temizlik kokuyor ve yemek hazır olsaydı
Alya05 gamze6606 iyi yapıyorsunuz. Bende doğumdan sonra öyle yapmaya başladım iki günlük yemek yapıyorum 🤣
Alya05 eslem2121 Benm annemler burda da Mina’nın okulundan dolayı gidemem hem Reyyan hasta ve annemrin evi -20 derece soğuk 😁🤣😁🤣 insan oturduğu yerde donuyor
cansuu05 Alya05 fırına patates tavuk sürecem, bir de çorba ve salata tamamdır. Pilav yapmayacağım biraz özlesinler pilavı.
Alya05 cansuu05 afiyet olsun bende buzluğu açtım tavuk yapmak için ne göreyim dolapta tavuk kalmamış 😩😁
Alya05 kahvesever__ afiyet olsun cnm elinde sağlık Canım bayadır içli köfte çekiyor bebekten dolayı cesaret edemiyorum yapsam
eslem2121 Alya05 bizimkiler uzak yoksa çoktan gitmiştimol uzak değil ama bir saatlik yol çocuklarla zor
Alya05 Cimcime30 afiyet olsun 🌸kremalı körili mantar diyince daha sosyetik oluyor halbuki makarna işte 😁😁