cansusare Merhaba 12 haftalık hamileyim rüyamda hep kız bebek görüyorum farklı farklı 2 defa erkek gördüm sadece acaba rüyalar tersinemi çıkar yoksa sizde de böyle oldu ne gördünüz ne oldu
burcuo cansusare Kız gördüm ve çıktı ama kendimden emindim, belirtileri kız gibiydi 😊 3.gebeliğim, daha önce bir kız bir de erkek çocuğum oldu. Onlarla karşılaştırınca öyle düşündüm
melegim91 cansusare ben hep kızım olacağını hissettim içimde öyle bir his vardı rüyamda da kızım olmuş gördüm daha cinsiyeti belli değildi elhamdülillah kızım oldu bu 3.hamileliğim nedense yine kızım olacakmış gibi hissediyorum
Esma006 cansusare 10 haftalıkken erkek görmüştüm hatta çok aşırı bir çirkin bir erkekti 13 haftada da erkek oldum doktor bizzat söyledi
busra241_ cansusare ben ilk aylarda kız görüyordum hep birkaç defa erkek gördüm şimdi doktor kıza benzediğini söylüyor 😄 bilinç altında ne kalıyorsa onu görüyoruz rüyada bence
cnsskry cansusare cansusare 2 defa kız bebek gördüm ve çok gerçekçiydi kızım olur sandım. Hatta burda cinsiyet tahmini yaptırdığımda herkes kız demişti chatgbt bile kız dedi ama dün cinsiyeti öğrendik erkek 🤣