duru72 Aysgulgndz ay walla bi kızm var 5 yaşında canım merak ediyorum eşim de söylemiyor ama erkek istediğine eminim ondan oğlum olsun istiyorum ama tüm teoriler de kız çıkıyor:)
ipekgunduz Benim bebeğim de 12 + 4 ultrason kadını aldım da cinsiyetini bakan olur mu acaba ve nasıl fotoğraf fotoğraf
zskgnd Sibelakta Sibel hanım banada bakar mısınız hissiniz be yönde bende sizin gibi erkek hissediyorum bir kaç kişi kız dedi cinsiyet sayfalarından 2 tanesi kız 3 tanesi erkek dedi bide sizin hissinizi merak ettin
Sibelakta zskgnd cnm hisiyatım erkek ama görünüşü de daha kücük bi anne ne his ediyorsa o inşşllah allah gönlünüzdekini sağlıklı hayırlı bi evlat olarak nasip etsin
mihramahir Sibelakta banada bakar mısınız 19 haftalık oldum ama daha bilmiyorum cinsiyeti pozisyonu uygun değil burda 12 haftalık
zskgnd Sibelakta amin inşallah çok teşekkür ederim 17 sinde kontrölüm var 12+2 olacağız bir daha atsam bakar mısınız
duru72 Sibelakta merhaba Sibel hanım gerçekten hisleriniz çok kuvvetliymiş doğru bildiniz bir oğlum oluyor❤️❤️
Sibelakta duru72 allah bağışlasın sizin adınıza cok sevindim hayırlı uğurlu evlat olsun size huzurla bereketle gelsin inşllah şu an kac haftalıklsınız 🥰
duru72 cinderella evet doğru bildiniz gerçekten yapay zeka bende de yanıldı sürekli kız diyip durdu cinsiyet erkekmiş❤️❤️