duru72 bebeğnizi sağlıkla alın kucsnıza şöyle söyli 6 görümcem var hamileyim oğlum olcak allahın izniyle rüyamda kız cocuğu gördüm oğlumda kucamda bu kız bebek kimin benim oğlum var burda dedim ve uyandım uyanır uyanmaz görümcemlerden biri kesin hamile onun kızı olucak dedim o gün de biz görümceme gittik görümceme siz kardeşlerden biri kesin hamile dedim hayır dediler vallahi hamile yemin ederim dedim görümcem sibel ben deyilim ama kardeşlerim olsa bilrdim dedi icim icme sığmadı büyğk görümcemin kızını ardım dedim teyzelerinden biri hamile kesin banamı söylemek istemiyorsunuz dedim yok yenge dedi ama o kadar eminimki yoj dedikce ben yalan söylüyolar gibisinw cıldırıyorum valllahi hamile kızı olcak kimse dedim arddan 2 gün gecti görümcemin kızı ardı dedi bütün teyzemler annem felan gör0ntülü konuştuk ş….. isimli teyzem hamileymiş bıgğn doktora gitmiş grip grcirmiş doktor kan almış swn hhamilesin kadın doğma git sana ilac yazmam görümcemin kızı yenge sen nasıl bildin halen inmmıyorum teyzem hamileyim diyince biz dedik sibel yengem biliyormu görümcem hayır ben yeni öğrendim dedi sibel yengem yemin etii teyzelerinden biri hamile diye diyer görümcem herks dedi sen nasıl bildin herkez bi şok oldu bilmem imkansız daha cinsiyeti beli deyil ama herkeze görceksiniz kız diyorum gercekden bu zamanq kadar kimseye kin nefert kötülük yapmadım bana kötü olana bile besua etmedim allahım benden cok mutlu olsun beni unutsun dedim hep ve tek bu deyil yakın bi akrabamın kızı kacmıştı 5 yıl sonra ben rüyamda gördüm dedimki cok ağluyordu görürsün gelicek dedim ko kacan kişinin kardeşine ve sana yemin ederim ertesi günü ağlayarak bi bavula geldi dedim yanlış anlamayın güven vermiyor bu yine kacıcak ve kactı bi daha bi cok şey böyle oldu 3 cocuğum var hamile olmadan hepsinin cinsiyetini dedim ilk oğlum olucak sonra kızım vr öylede olxu şu an 3 cocuğa hamileyim daha hamilelimi yeni öğrendimde görceksiniz oğlum olcak dedim annem ablam senşn kızın olucak sen erkek istiyorsun dedi hayır bi kızım oğlum var ama yemin ederim oğlum olcak dedim eminim 9 haftalıkdı annem dedi sibel 9 haftalık yemin etme allah sağlıkla versin dedi herkez kız kız dedi hayır erkek dedim ısrarcı oldum icin herkwz erkek istedim icin öyle dedimi sandı 15 haftalık annemle hastaneye gittik oğlum dedi erkek dime doktor hayır kız dedi ben hayır oğlum olucak dedim doktor sen nerden biliyorsun kız dedi kesin kız dedi yanılöa payı yok dedi ve annemle gidrken arabada kimse bana inanmadı icin yüzüm düştü sinirlendim üzüldüm annem ablamı ardı doktor kız dedi sibel cok üzüldü dedi hayır erkek dedim annem sen doktor dan dahamı iyi biliyorsn dedi artık kimse inanmıyoe diye sustum eşimde inamadı 17 haftalık istanulda başka doktora gittik bize pipisin resmini versi erkek dedi bak pipisi pipisi de net beli popsu bacakları ve pipisi bende resim isterseniz atabilirm eşime dedim bak siz bana inanmadınız ben erkek dedim annemi ardım annemde cok şaşırdı sonra emin olmak icin baka doktra gittik hepsi pipisini gördüm kesin erkek dedi herkez diyor kalbin cok temiz hislerin cıkıyor isterseniz ultrason resmini atabilirim bu arda kız dedikleri zaman o ultrasonu cht cpt atım bütün teoriler kız dedi yok nub teorisi vb hepsi kız ona rağmen erkek dedim