ikiprensannesii_ Saraylokumu aynen hergunum böle resmen hayattan bıkmış gibiyim valaha bende kendimden sıkıldım yaaa
Saraylokumu saziment Cana geleceğine mala gelsin boşver imtihan işte 🫶🏻 Allah şafi ismi ile şifa versin inşAllah güzel düşün güzel olsun ❤️şaziment cadı kaynana seni gül biraz 🤣❣️
atesvesu Saraylokumu maalesef yok canım eşim de iskoliktir uykum var yatsam uyusam keşke dedim uyuuu dedi ise gitti 😂 iki çocuğu nasıl birakacaksam kendi hallerine benim şansım yok bacım
gulseherr 12 sürekli ağlama krizlerine giriyorum dün hamile olduğumu öğrendim 7 yaşında oğlum 2.5 yaşında kızım var 3.bebek bana fazla gibi geliyor sürekli hayatım değişecek çocuklarıma yetememe dusunceleriyle doluyor kafam😔
endlesslove1 Saraylokumu mide yanmam yok da mide bulantısı yetiyor zaten geçen hastanede yattım bu sebeple serum kolundayken bile kusuyordum bulantı kusma olmasa yanmayı bir şekilde geçirirsin diye düşünüyorum
Saraylokumu Deleted33000 ben 33 yaşındayım enerjim tavan😂😂 33 yaşlı değil ki gençsin daha enerjin tavan da olsun bir zahmet 😁
vanilya_kokusu_ Saraylokumu zor geliyor hamilelik artık 😓 bir kızım daha var ev herşey üst üste 🥺 ağlıyorum sürekli
siisu Saraylokumu kaç haftalıksın ? Tetanoz zaten yapılıyordu da bu boğmaca olan yeni çıkmış bebeğe bağışıklık oluyormuş