bktsno Merhaba, medical park batıkent hastanesinde doğum paketi olup doğumu gerçekleşen oldu mu acaba? Paket içeriğinde oda süsleme vardı, odayı nasıl süslüyorlar bilgi verebilir misiniz acaba? Bunun dışında ebeler hemşireler nasıllar tecrübeliler mi?
birbebekbiranne00 bktsno ben orda aylin hanıma gidiyordum ilk doğumuma da orda yaptım çok çok memnun kaldım. Şimdi ikinci kez hamileyim aylin hanım Acıbadem’e geçti bende ordan aldım doğum paketini. Kapının önünü süslüyorlar birde bebişin beşiğinin kenarını. Lohusa şerbeti falan getiriyorlar. Hem hemşireler hem doktorumdan hastahaneden çok memnun kalmıştım ben
bktsno birbebekbiranne00 Çok teşekkür ederim. Doğum sonrası ten tene teması destekliyorlar mı? Emzirme konusunda destek oluyorlar mı? Bir de oda süslemesi isme özel olmuyor değil mi herkese aynı süsü yapıyorlar.
birbebekbiranne00 bktsno isme özel olmuyor baby yazıyor yanlış hatırlamıyorsam emzirme danışmanı geliyor zaten doğumdan sonra sık sık gösteriyor nasıl yapılması gerektiğini doğum esnasında da ben sezaryen doğum yapmıştım ten teması için doğum esnasında hemen vermişlerdi 6 sene geçti üzerinden unuttuğum noktalar oluyor 🥹 ama içiniz rahat olsun hem çok temiz hemde çok ilgili bir hastahane
bktsno anneadayii__ siz demir takviyesi alıyor musunuz? Ayşegül Hoca ferritin değerime baktırmamıştı benim kanda hemoglobin iyi çıkmış o yüzden sorun olmaz dedi ama emin olamadım. Sadece multivitamin ve d vitamini alıyorum ben. Bir de tetanoz aşısı için bana tek doz yaptır dedi siz kaç doz oldunuz?
anneadayii__ bktsno Evet demir takviyesi alıyorum çünkü benim ilk aylardan sonra demirim düşmüştü baya sizin düşük olmadığı için vermemiştir, değerlere sağlık ocağı bakıyor zaten genelde, aşı 2 doz yaptıracağım ben herhangi bir şey demedi
anneadayii__ bktsno Paketi ödemeye gittiğimizde süslemeye ait fotoğraf var mı diye sordum gönderdiler
bktsno anneadayii__ Sağlık ocağında hiç baktırmadım ben. Ayşegül hocanın yaptığı testlere ekstra olarak mı yaptırdınız sağlık ocağında? Benden 10.hafta civarı baya bir kan alındı bir daha da kan değerleri için (2li 3 lü tarama testi hariç) kan vermedim hiç. Şuan 23 haftalık hamileyim. Vermem mi gerekiyordu acaba?