Mxmxy hd_d 182 den perinatolojiye randevu alacaksınız şehir hastanesinde de yapılıyo merkezde ücretsiz yani 24 hafta dolmadan yaptırırsınız ya da mhrs den randevu talep oluşturun randevu açılınca size mesaj geliyor zaten randevu açıldı alın diye
1oglananasi _kbra__kbra_ Ben aradığımda hemen aldım. Hatta 2 Mart’a aldım önce, sonra 21. haftaya denk gelsin diye beş dakika sonra bir daha arayıp 9 Mart’a ötelettim. Eskişehir’de misiniz siz de?
1oglananasi _kbra__kbra_ Oranın üniversite hastanesini bir arayıp sorabilirsiniz, belki vardır orada da.
annekiz6141 hd_d Askım devlete mı gıdıyorsun özele mı? Devlete gidiyorsan eğer kendı Doktor’un sana bılgı verıyor ona göre detaylı bölümü acılıyor bunun ıcınde genelde çoğunluğu da perinatolojı doktoru bakıyor
hd_d annekiz6141 anladm askm sorun surda ben 19+3 oldum kendi doktoruma randevu bulsam 16 gun sonraya veriyor yani simdi alsam 16 gun bekliyorum gitmek icin bi an once kendi doktoruma randevu acilip doktoruma gitmem gerekiyor bakalm hayirlsii sonrada onun yonlendirmesiyle gitmem gerekiyor su 2-3 hafta icinde
iremdiye1i hd_d vallahi ben de onu hamilelikte öğrendim normalde açalım deyince hemen açması gerekiyor ki sen mhrs den randevu alabilesin istersen bir de arayıp almayı dene randevu belki o şekil verir
hd_d iremdiye1i yok canm olmuyo malssefff🥹 doktruma gideyim baklm kendi hatasi nelere maaalll olduu ya inan bende yeni ogrendim buraya post acinca saka gibi ya vallahi
iremdiye1i hd_d rabbim yardımcın olsun vallahi bi de bunlara stres oluyoz bulabilecekmiyiz randevu falan rabbim hayırlı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️