Nur1290 Kızlar uyurken hep sırtımın üstünde yatmak istiyorum ve kendimi de öyle buluyorum sırt ağrım geçiyor biraz iyi geliyor sonra tekrar dönüyorum farkına varınca ama sıkıntı olur mu gece farkında olmadan dönmüş buluyorum bazen kendimi
Gulaydgncy Nur1290 bende hep öyleyim. Şu an 37+5 teyim. Gece en az 2 3 kere kendimi düzeltiyorum. Bi sorun olmadı
popkekkk Nur1290 al benden de o kadar ne yaparsam yapayım sırtüstü uyanıyorum. İnternette o kadar kötü şeyler görüyorum ki bunla ilgili vicdan azabı çekiyorum her sabah uyandığım da 😄 bu hafta doktoruma soracağım bu konuyu bakalım o ne diyecek
Bykessra Nur1290 28+4 teyim bende sola yatıyorum uyurken ama gece her uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum. Benimde karnım çok büyümeyince rahatsız etmıyor ondan yatıyorum istemsiz sanırım. Bişey olmaz Allah’ın izniyle 🩷
pembeayakkabilikiz Nur1290 33 haftalıgım bende hep sırtüstü yatarken buluyorum kendımı. Sola ve sağa yatmaktan ağrıyor kalçalarım sırtüstü yatınca rahatlıyorum farkedınce duzeltıyorum umarım bısey olmaz yanı normal durum bence sureklı sola sağa yatamayız
Admsarzu Birşey olmaz benim de baştan beri öyle o şekilde ne kadar sağa sola da yatsam o şekilde uyanıyorum 31+2 uyandıkça yön değiştir bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
lotusflowers Yüksek ihtimalle bir kaç haftaya yatamazsın zaten. Benim direk nefesim kesiliyo sırt üstü yatınca