sorenita_ hamileliğim 37+6 olduk bugün sezeryan günü alıcam🥰 sizler 2. sezeryanınızı kaçıncı haftanızda olmuştunuz
Asi_07 sorenita_ 37+6 haftalıkken oldum geçen yıl ☺️ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah evladınızı 🤲🌸
Mamiko_2020 sorenita_ kızımda zorunlu 40+1de olmuştum makat gelişti,2.kızımın geçen hafta kontrolde çatıya yerleştiğini gördük 🫣😅normalde 40larda kadar beklemek istiyordum ama erken gelme ihtimaline karşı 14 şubata 38+5e gün aldık 🥰🥰
Mrvklnc sorenita_ benim 37ye girdiğim gün oldu acil alındım eğer bi sıkıntı olmazsa 39u görmek istiyoruz genelde demişti doktor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahh🩷🌸
maco61 sorenita_ devletmi özelmi? Bende merak ediyorum ya. Nisanda doğmasını çok istiyorum 🫠🤲 sağlıkla tabi mayıs 7 gösteriyor ama 2. Sezeryan olacagım mecbur devlette acaba 20 nisan 24 nisan gibi alırmı
sorenita_ Mamiko_2020 bana da muhtemelen 9 şubata gün verecek 38+6 oluyorum. ilk doğumumda bende 40+2 de 8 cm açıklıkla sezeryan olmuştum🙂↕️
sorenita_ Mamiko_2020 40+1 de kontrole gittiğimde suyun azaldı yarın mecbur serzeryana alıcaz dedi. eve döndüm akşam üzeri sancım başladı heyecandan bence😂 12 saat sancı çektim normal doğum için ama bebek hala kanala girmemişti çok yukarıdaydı ve suyu da yoktu zaten sezeryana alındım hemen
sorenita_ maco61 devlet takipliyim ben. 7 mayıs gösteriyorsa 27 nisan civarında olabilir bence sezeryanınız
maco61 sorenita_ inşallah 😁 nisan ayı içinde olmasını istiyorum yaa. Bende 1 nisanda doğdum aynı ayda olakım. Aynı gün olması zor tabi Allah bilir aynı ayda olsun
sorenita_ Edizhr yaa🥰 peki kilosu diğer bebeklerinize göre fark etti mi daha fazla anne karnında durdu sonuçta