gulsen_26 Özellerin çoğunda istenilen kan tahlilleri için 11500 veya biraz altı isteniyor istanbul anadolu yakasında daha uyguna yapılan yerler var mı? Eşim gebeliğin ucuz bir şey olduğunu düşünüyor herhalde. O yüzden sormak istedim
hemsiremoms gulsen_26 ben bütün kan tahlillerimi devlete yapıp götürüyordum devlette istenilen bütün kanlara bakıyorlar boşuna para vermeyin .. sağlık ocağıda bakıyor
Gzde_defne gulsen_26 canm bebeğin kalp atışı duyulduktan sonra sağlık ocagına git hamile bildirimi yaparsın hemde ebe kan idrar alır zaten. D vit.hariç herşeye bakıyor sağlık ocagı.sonrada sonuçları özeldeki doktoruna göster. D vitamini de özelde yaptırmıştım
gulsen_26 B12, d vitamini, toxoplazma, rubella, cmv, tit ve vdrl başla açılımlarını bilmiyorum bunların hepsine 11bin istediler eşim de çok pahalı diye yaptırmadı daha uygun bir yer varsa pendik kartal maltepe falan yer önerisinde bulunur musunuz
minnosbirkiz gulsen_26 kartalda kızılay var oraya yaptırabilirsiniz, diğer yerlere göre daha uygundur, devlet destekli özel hastanelerden, doğumumu orada yapmıştım, hamileliğim boyunca oraya takipliydim çok memnundum
mdc0860 Hastanede vezneydim 2022de , maasım 4bindi sadece D ve B12 1500lira cart curt yapıyordu malesef
dilaradoyan gulsen_26 kan tahlillerini sağlık ocağında yaptırdım. Özeldeki doktorum hastanede laboratuvara yönlendirmedi zaten. Devlette veya rutin ise sağlık ocağında yaptır getir sonuçlarına bakarım dedi. Para ödemedim o yüzden
gulsen_26 dilaradoyan doktorum sağlık ocağıno kabul etmedi sabah devlete randevu aldım d vitamini hariç hepsini yaptılar
gulsen_26 Burcak61 d vitamini hariç hepsini yaptırdım teşekkür ederim d vitaminini de özel de yaptırdım 1400 liraya çok teşekkürler
Burcak61 gulsen_26 d vitaminini de yapıyorlardı niye yapmamışlar ki bi dahakine siz kendiniz isteyin devletten çok geçmiş olsun sağlıcakla alın kucağınıza