merve_tp Bu postun altında dertleşelim mi? Hem bebek alışverişleri yediğimiz içtiğimiz psikolojimiz vs
Elailelale merve_tp Merhaba 12+4 üz ama henüz bir şey almadık. Cinsiyeti belli olunca ufak ufak başlarız dedik 🥰
betuss1 merve_tp merhabaa, bizde 11+4üz 2 hafta sonraya ancak randevu bulabildim ikili tarama için geç kalır mıyım acaba özelden bakayım duruma göre şehir hastanelerinde kendi doktoruna bulmak çok büyük sıkıntı yaa 🤦🏼♀️
alyoo merve_tp Merhaba 2 gün sonra 10 haftalığız bizde Ay ay altın alıp biriktirip son üç ay kala halletmeyi düşünüyorum İlk kürtaj olduğu için şu an ikinciye korkumdan Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah amin❤️
damla6565 merve_tp 10+3🥲 doktor 12.haftada fetal DNA istedi onu yaptırdıktan sonra belki almaya başlayabilirim bilmiyorum erken gibi geliyor yâda öncesi düşük olduğu için bunda biraz endişe ediyorum sanırım.. Sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 🥹
merve_tp betuss1 ben fetal dna yaptıracağım. Doktorum fetal dna’dan sonra geri kalan kısım bebeğin keyfini izlemek olur demişti :) bir de 37 yaşındayım. Fetal dna daha makul
Elailelale merve_tp Hayırlı olsun güle güle giysin inşallah 🥰 kız hissediyorum ama bilmiyorum Fetal dna yaptırdık sonucu çıkınca öğrenicez inşallah 😍 siz ne hissediyorsunuz
merve_tp damla6565 aynıyız 🥹 10+3 benim de. Sağlıkla alırız inşallah. Ben dayanamadım bir kaç parça aldım zıbın çorap. Fetal dna’dan sonra cinsiyet belli olunca ben de alacağım. Sağlıkla kolaylıkla gelsin bebeklerimiz