almila1723 Kızlar bu haftada olanınız var mı, doktorunuz hangi güne tarih verdi çok merak ediyorum. Heyecan durumunuz nasıl🥰🥲
mommycharlotte almila1723 aynıyız, biz de 33+2🩵 vajinal doğum istiyorum henüz doğum planı hakkında hekimimle konuşmadık o yüzden. 35. haftada kontrolümüz var bakalım
Ecrin_47 almila1723 33+5 deyiz detaylı da doğum tarihi 19 veya 23 Mart demişti 5 şubatta doktora gideceğim bakalım ne diyecek bnde çok heyecanlıyım 37 38 de gelsin istiyorum 🤗🤗
melisa332_ almila1723 bnde 33+3 bugün gittim 36. Haftada gel gün vericem dedi 37.38 e gün veririm dedi yarın başlicam kıyafetleri yıkayıp hastane çantamı doldurmaya 🤗
almila1723 duygumfoca Ay yakınmışız inşAllah bizimkide o tarihlerde olur🥰 Eşim Askeri personel ve 6Mart da gelecek , yetişemicek diye çok korkuyorum 🥲 Sağlıcakla gelsin sizinkide
duygumfoca almila1723 Amin İnşallah 🤲🏻☺️ Benim eşimde 🙈 İnşallah eşiniz doğumdan önce yanınızda olur gönül rahatlığıyla doğumunuza gidersiniz sağsalim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 ☺️
almila1723 mommycharlotte Sağlıcakla gelsin, MaşAllah🥰 Ben sezeryan istiyorum hayırlısı inşAllah🥰 Doğum çantanız ve siz bu sürece hazır mı🥲
mommycharlotte almila1723 henüz doğum çantam hazır değil🙈 gelecek hafta hazırlayıp kapatacağım umarım. hem hazır gibiyim hem değil gibi, ilk bebiş insan başına geleceklerden habersiz oluyor tabii ki. sağlıkla gelsin sizinki dee🩵🩵
karahanl almila1723 benim eşimde askeri personel 26 şubata gün verdi bakalım inşallah izini ayarlayıp gelrbilir. Allah eksik etmesin yanımkzda olsunlar inşallah hep 💞
almila1723 melisa332_ ayyy ben 25.haftadan hazrladım herseyi. İyice ağırlaşmadan bitirrsinz inşAllah🥰
melisa332_ almila1723 evet 30dan sonrası nasıl geçti anlamadım su gibi geçiyor bu hafta bitiricem inşallah ☺️