Nurse98 15 günlük bebeğimi kanepede kucağımda tutuyordum dik şekilde çenemin altıydaydı başı sadece 5 sn arkama yastık koymak için elimi yastığa uzattım ve o sırada bebeğimin başı havada ve kayıyordu tutmak için elimle hamle yaptım başını göğsümün üst tarafa omzumun yanına o civarlara -tam hatırlamıyorum geceydi- doğru çektim. Yan bir şekilde geldi hızlı mı çektim sert mi yavaş mı hatırlamıyorum ama ses geldi sanki tak diye sonra beynine birşey olmuş olabilir mi diye düşündüm günlerce düşünüyorum çünkü çarptıktan sonra koluma yatırdım direk ağlamaya başladı sonra sustu yatırdım hala korkuyorum sizce birşey olma ihtimali var mı napmalıyım bilmiyorum 😔
Bumah Nurse98 bişey olmaz endişlenme bende yatak başlığına çarpmıştım gazını çıkarmak için gece uyku sersemi sert aldım heralde omuzuma bişey olmadı geçenlerdede asla uyumuyodu eşimle çarşafa koyduk sallıyoduk tam 1 saatten fazla salladık o sırada konuşarak yürümüşüz komidine çarptık çocuğu ay çok kötüydğ ama bişey olmadı
papatyakokulugece Nurse98 15 günlük bebeği dik şekilde tutulmaz daha kafayı tasiyamadigi için arkadan diğer elle desteklenir bunun tecrübeyle alakası yok mantıklı düşünmek yeter
aysnrx Nurse98 Sanmıyorum bir şey olacağını göğüs yumuşak yer sonuç olarak kanepeye çarpsaydı sıkıntı. Bir şey olsaydı zaten hareketlerinden belli ederdi diye düşünüyorum yine de içiniz rahat etsin bi doktora götürün
Nurse98 aysnrx yani göğsümün üst tarafına geldi tam nereye hatırlamıyorum kemiğime de çarpmış olabilir bilmiyorum
nadisss_50 Nurse98 oyy annelik işte 🥹 Allahın izniyle bişey olmaz kontrole gittiğinizde söyleyin doktorunuza korkutma kendini🌸
minnosbirkiz Nurse98 bebeğim 20 günlüktü, eşim kucağına almış odalar arasında gezdiriyordu, çocuğumun kafasını kapıya çarptı bi tık sesi duydum 🥲 çok kızmıştım ama şükür bişey olmadı, şimdi 14 aylık 😄 Allahın izniyle sizde de bişeycik olmamıştır inşallah
Nurse98 minnosbirkiz inşallah olmamıştır kendime kızıyorum keşke öyle yapmasaydım diye ya bişey olmuşsa düşüncesi hiç çıkmıyor aklımdan ya ilerde bi sıkıntı çıkarsa fiziksel ya da ruhsal affedemiyorum kendimi