Efsan1 amphitrittee merhaba ne zaman alacaksınız acaba su an indirimde 19.700 e düşmüş daha düşer mi ki
amphitrittee songulyvz7 ya şimdi benim karsımda eltim oturuyor bebegi 6 aylık pusete bile sığmıyor ve normaö arabaya bindiriyor cocugu. Cybexi o klnuda yeterlş bulamadım ben
kbrkkk songulyvz7 prego solo aldım ben çok gezdim en çok o hoşuma gitti gayet kullanışlı fiyat olarakta çok iyiydi
Pikacu6868 tugba0305 Modelin adından emin misiniz ya tekrar baktım çift yönlü ama kabin boy değil baya büyük hatta
Efsan1 Pikacu6868 bagi neo için mi diyorsunuz eğer oysa travel ama kabine en yakın travel diye geciyor agırlıgı 6 kilo dedi e bebek
lmf26 Ben tamamen bu seti, yani cloud t i size plus model puset ile birlikte kasımda 42 civarına aldım. Bir düşük puset modeli ile de 38-39 arası birşey olmalıydı. O dönem yurtdışıyla neredeyse aynı ücrete geliyordu
almila1723 hanega hanega merhaba alıp denediniz mi acaba ? Katlayışı açılımı kolay mı? Çok yer kaplıyor mu
deepsilence songulyvz7 evet canım ben de bundan aldım yunanistandan baya uyguna geldi. Ve gerçekten çok hafif diğer modellere göre katlamasıda kolay. Cybexin mios modeline de bakabilirsin o da çok güzel melio karbon var bu da çok hafif hatta en hafifi olan. Diğer modelleri gerçekten hem çok ağır hem çok kaba.