Elailelale senaninannesi_ Ben yüzyıl hastanesi Serap simavlı da yaptırdım. Para olarak sıkıştırmıyorlar çok yoğun bir doktor ama ilgili.
senaninannesi_ Rabiarabisss3 bi arkadaşım 4 yıl oldu neredeyse eşinden dolayı hamile olamıyor onun için iyi bi doktor soruyordum çevrenizde yaptıranlar varsa önerebileceğiniz
nur3414 senaninannesi_ istanbul anadolu yakasında kartal doktor lutfi kirdar şehir hastanesi ali yılmaz hoca var tavsiye edebilirim
Hazelcik İstanbul tüp bebek merkezi. Aret kamar. Tek geçerim. Hastanenin de sahibi zaten. Hayatımda Aret hoca kadar bilgili tecrübeli işinin Ehl-i bi insan daha görmedim. Bin kere olsa yine ona giderim. Hastalara yaklaşımı konuşması bunca yıllık deneyimi.. gözüm kapalı tavsiye diyebilirim.
senaninannesi_ Hazelcik arkadaşım daha önce yaptı eşi bıçak altına girdi sağlıklı olanı o şekilde aldılar ondan ama tutmadı bahsettiğiniz doktor yardımcı olabilir mi bu konuda yani siirtten gelicek en azından değsin
ekacmaz senaninannesi_ Sefaköy Biruni Üniversite hastanesi prof dr murat arslan öneririm. Kendimde onda tüp bebek ile gebe kaldım şuan 31 haftalığız. Hekim tecrübesi ve ekibi gerçekten çok iyi ilgili detaylı anlatıyor olabilecek olamayacak herşeyi en başından söylüyor. Muayene sonrası planlamasını anlatıyor ve tüp bebekte başarı oranı çok yüksek bir hekim. Bende bir arkadaşım tavsiyesi ile gittim. 3 arkadaş da aynı hekimde tedavi görüp pozitifi gördük çok şükür. Süreçte yardımcı olabilirim
meltemoztuurkk Memorial şişli öneririm .Laboratuarı,kadrosu,süreci ele alışı çok iyi.Zaten bir çok merkezin ilk görüşmesi ücretsiz.