iremsarier Hanımlarr 2 oğlum var bunu gerçekten kız bekliyorduk 12+2 de doktorum direkt erkek dedi ama bacak arasına bile bakmadı. Sonradan kız olan oldu mu? ya da doğru mudur %100
ebrruatass iremsarier değişebilir aynı haftada doktorum %90 erkek bebek demişti detaylı ultrasonda kız olduğunu öğrendim hayırlısı olsun hakkınızda 🌸
simgesut iremsarier böyle bir post açsam birebir aynı yazardım heralde yaşadığımız durum aynı 🙈bende 3. Bekliyorum 2 oğlum var 12. Haftada devlette muayene oldum daha bakmadan erkek dedi 17. Haftada başka doktora gidicem o yüzden
anneaysecik iremsarier 2 erkek annesi olmak nasıl bir duygu peki birkaç kelime ile bahsedecek olsanız mesela merak ediyorummm 🐦
ftmgvnn Ayy güzel bi başlık başlatmışsın canım bende çok merak ediyorum benimkine de 12 de erkek gibi dedi 2.hamileliğim kız olmasını çok istiyorum böyle bişey yaşayan varsa nolur biraz umut versin 😁
iremsarier ftmgvnn benimki direkt erkek dedi çünlü bacak arasında çıkıntısı var ama nub teorisi mi nedir oda kız diyor ultrasonuda atayım bana kordon gibi geldi çünlü renkli ultrasonda kordon komple göbeğinin üstündeydi ama erkek diyor başka bişi demiyor
iremsarier ebrruatass ay inşallah böyle de günaha girmiş istemiyormuş gibi gözüküyor ama ne olursa evlat tabiki
iremsarier anneaysecik aslında dostlukları çok güzel gözüküyor ama hep kız annelerine gözlerim dolu bakıyorum erkek anneliği çok güzel ve güçlü hissettiriyor ama kız anneliği naif temiz hissettiriyor 🥹❤️ her evlat özel her evlat güzel ama
mervenur09_ iremsarier bnde siz gibiyim 2 oğlum var banada başta 13 haftalık kız dediler sonra erkek dediler oğlanlarda bulantım asla olmadı hatta o kadar sistim ki çok istahliydim ikisinde bunda 21 haftalık oldm mide bulantısı arada geliyrl iştahım yok bilmiyorum rabbim gönlümüze göre versin inşallah https://hizliresim.com/f24ec1a
iremsarier mervenur09_ evet erkek gibi çıkmış burada alttaki çıkıntı organı olacak kadar minik benim kendimde şaşırma sebebim resme bakarsanız aşırı büyük ve kalın organ dedikleri normalde öyle olamaz
renkli Benimde 2 oğlum var 21 haftaya kadar kız dediler 5 dr kesin dediler 22 haftada detayliya gittim erkek gibi dediler şaşırdım simdin27 haftaligim cinsiyet kesin belli değil cuma ogrenicem.insallah
Semilk05 iremsarier 12 de kız dedi 15+3 de erkek dedi bi kızım var benimde gönlüm erkek olmasından yana bifshaki gittiğimde soracağım