Noyimommy nil_a ben Medikalpark kocaeli de doğum yaptım memnun kaldım tamamlayıcı sağlık sigortam vardı o yüzden fiyatlarını bilmiyorum maalesef
rnt_ nil_a konak hastanesi bahar astepe ve Firdevs baran muayene ücreti 3000 tl şu an Cihan hastanesi ayfer özer cora ve Betül nalbant 3500 tl civarı Bu doktorları öneririim
hilu nil_a medicalpark ümit aydına gidiyorum çok memnunum tanıdık da onda doğum yaptı o sekilde gittim kendisine dogumu da kendisinde yapacağım.Ben sgk üzerinden görünüyorum ücret 4k civarı küsuratı hiç aklımda değil ama 4500 falan olabilir belki
gizemturgutt nil_a Cihan hastanesinde Ayfer Özer Coraya gidiyorum çok memnunum doktorumdan yılbaşından önce doğum paketi aldık o zaman 2250 TLydi muayene şuan sanırım 2940 olmuş
annekiz6141 Noyimommy gızem basbay mı? Ssvd da yaptirıyor galıba bende tam cumaya randevu alıcaktım randevusu dolmuş 😅 bıdaha 11 Şubat’a gösteriyor aslınds gıtmek istiyorum bende ya
Noyimommy annekiz6141 evet gizem başbay benim ilk doğumumdu vajinal doğum yatım çok güzel ve huzurlu geçti ssvd destekliyor mu o konuyu bilmiyorum ilk doğumum olduğu için
Noyimommy annekiz6141 benim sabah 6 bucukta suyum geldi 7 gibi gittim ebeler haber verdi doktor hanıma geldi aksam 9 buckta doğum yaptım hep gelip ilgilendi saolsun ben sormustum daha önce ben gelicem doğuma demişti
annekiz6141 Noyimommy o zaman kendısı gelıyor doğuma bu çok güzel birsey bende bı gıdıyım çok istiyorum ona da gıtmeyı 🥰 teşekürler kuzum cevabın ıcın 🌸