nursenasu27 deryakurtulus fizik tedavi doktoruna veya romatoloji doktoruna vs gittiniz mi hamilelik dönemin de
nursenasu27 deryakurtulus inşallah benimde geçer bu şekilde kalıcı olmaz yoksa sonrasında beni çok zorlıcak
fatgume zehra2854 gün içinde çok ayakta kaldığımda gece dayanılmaz oluyor bi çözüm bulamadım magnezyum kullan diyolar haftaya randevum o zamana kadar dayanmaya çalışıyorum
carolina07 zehra2854 ben de 20 hafta kalçamda sanki incinmiş de çıkmış gibi bi ağrı var tek taraflı. Yataktan kalkarken ve yürürken çok belli oluyor. Bugün kontrolüm vardı doktora sordum normal dedi
annekiz6141 zehra2854 bende de var hele sağa sola yattıgım da daha da kötü oluyorum ya offf 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
samira555 zehra2854 o haftalarda bende yaşadım ama sonra geçti ben gebeliğimde yere kötü bi şekilde düşmüştüm ona bağlamıştım ama o haftalarda uzun sürdü adım atamıyordum
hulyakkan zehra2854 bende 23 haftalık oldum arada bir kalçam batıyor gibi bununla birlikte ağrı ve ayaklarımın üstünde durunca ev işi yemek vs olunca bi süre sonra belim ağrımaya başlıyor