yasemin_gzl Kendime hakaret ede ede sigara içiyorum bırakmaya çalışıyorum . Bazen hiç İçesim gelmiyor bazen de peş peşe yakasım geliyor . 12. Haftaya giricem . Var mı benim gibi olan ya 😔
anonim51 yasemin_gzl eşim falan olursa ondan yakıyorum iki üç tane ama eşim olmazsa alım da içim demiyorum aklıma da gelmiyor 😂
bmkl yasemin_gzl Azaltmaya çalışın ve paket almayın bence. Ben bilerek paket almıyorum alırsam içerim. Cumartesi gebe olduğumu öğrendim o günden bu güne toplasan 3-4 tane eşimden içmişimdir
Perla_ yasemin_gzl Bende 2 ay öncesine kadar çok içerdim hamilelik nedeniyle tiksinme geldi kokusuna bile dayanamıyorum geçen gün bitane içeyim bakayım dedim içemedim darısı sizlere ya 🥹
_efinah08 yasemin_gzl bende de aynı sorun var 12 haftaya kadar her içtiğimde öğürüyordum bu gidişle bırakırım dedim ama aksine bırakamadım içim de acıyor ama azalttım
denizhelensarpberat yasemin_gzl nasıl içiyorsun ay miden fln bulanmıyor mu yani bende eskiden kullanıyordum ama şuan zaten istesemde içemem mide bulantısı koku hassasiyeti vs aklıma bile gelmiyor
crnk94 yasemin_gzl 12+1deyim asla bırakamıyorum günde 10 15 dal arası içerdim hamilelik öncesi şu an 3 4 taneyle durmaya çalışıyorum ama çok zor
nadisss_50 yasemin_gzl 33 haftalık olduk Allah affetsin bende bırakamadım ve bazen ard arda içtiğim oluyor stresli zamanlarda 🥺