-Basakk- Bebeğiniz haftasına göre uyumlu mu benim bebişin kilosu iyi ama 2 hafta geriden geliyor dedi biraz taktım doktorum bir sakınca yok dedi sağlıklı olsunda önemli olan bu gerçi 3400- 40+3
rabiaerdemm -Basakk- 10 gün kadar geriden geliyordu sonra haftasını yakaladı ama doktorlar sıkıntı etmiyor kafanıza takmayın zaten doğumda her an kapıda gözüküyor
meltemerennn -Basakk- benimde öyle suan ya 36 hafta oldum bebek 34 de felan bişe olmaz diyor kilosu da 2400 gram ama korkuyorum ya bişe varsa diye
damlasv -Basakk- bebeğim 4. Aya kadar hep 2 hafta geriden geldi ne zaman bulantım azaldı rahatladım yemek yiyebildim o zaman Arap atı gibi açıldı her kontrolde bir hafta ileriden gidiyor üzülmeyin mutlaka toparlar beslenmenize dikkat edin mutlaka
Elfidanur -Basakk- bende de aynı durum oldu bu hafta kılo alımı ıyı haftası gerıden gelıyor çarşamba gıdıcem eğer aynıysa renklı ultrason a gönderecekmıs mınyon olur dedı bır de o an odaklandığım şey haftasında olmadığıydı pek anlayamadım
-Basakk- rabiaerdemm Evet ama insan ister istemez takıyor bişey mi var diye benim bebiş başından beri öyleydi haftasından hep gerideydi beslenmemede dikkat ettim halbuki tek istediğim sağlıkla almak kucağıma ♥️🤲 sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Elfidanur meltemerennn bende aynı işte insan tedirgin oluyor ama mınyon olur dedi kolay doğum olur dıyor da işte bakalım ne dıyecek çarşambaya randevum var
-Basakk- meltemerennn aynen insan bişey mi var acaba diyor Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah önemli olan bu 🤗
-Basakk- damlasv Başından beri beslenmeme dikkat ettim aslında kilosu falan gayet normal dedi sadece hep 2 hafta geriden geliyor dedi ölçümleri baş çevresi falan minyon bi kız dedi doktorum sadece
Ha1999 -Basakk- benimde 1 hafta geriden geliyo 31 haftalık ama doktor sıkıntı yok dedi yakalar haftasını Merak etme cnm
Meriley benim gebelik haftası 8+0 ama ultrasonda bebek 7+3 gözüktü bugün kalp atımına baktı gebeliğin ilk dönemlerinde dinletmiyorum dedi. Haftası geriden mi acaba biraz endişelendim. Doktor iki hafta sonra tekrar gel dedi