esr417_ 140524ba sen gene 17 sin ve doktor söylememiş ben 22 yim bir doktor kiz bir doktor erkek dedi meraktan öleceğim
140524ba Gamzeee__ ben kızımı 11+3 te öğrenmiştim bu kez hem devlet hem özel takipliyim ama öğrenemdim 🥺
Gamzeee__ 140524ba ben ilk bebeğim erkek 12. Haftada öğrendim bu yilan hikayesine döndü hem özele gittim hem devlete detaylım vs devlette oldu kız dedi son dk umarım degismez
140524ba edaabykl valla aynen öyle çok umutla gitmiştim eşimin işi gereği gurbetteyiz bu hafta izne gideceğiz ablamlar cinsiyet partisi hazırliycaktı öğrenemedim artık memlekette giderim inşallah 🥰
140524ba glsm100 aslında bende kız hissediyorum ama insan emin olmak istiyor daha doğrusu his değil 7 haftada özeldeki doktorum kalp atışına dayanarak kız dedi ondan dolayı kız diye düşünüyorum ama bakalım nasip🌸
140524ba Gamzeee__ umarım gönlünden geçen hakkında hayırlı olsun bizimde öyle oldu valla uzadıkça uzadı aslında tahminim var dedi doktor ama emin olamıyorum kağıda yaz dediğin için çünkü görüntü net değil bulanık emin değilim dedi
140524ba glsm100 amin inşallah sağlıklı olsunlar öncelik o rabbim bu güzel gece hürmetine isteyen bekleyen herkese nasip etsin 🥹
140524ba glsm100 işte memleket izne gideceğiz ailem sürpriz parti hazırlamak istiyor olmadı memlekete gidince ordan bir doktor giderim