saziment Merhaba bacılarım, Doğum paketi satın almayı düşünüyorum. Memnun kaldığınız özel hastane ve doktor var mı? Güncel fiyat bilginiz var mı ? %90 Sezeryan doğum olacak ( miyomumdan dolayı) 😘
Tomriscvn saziment canım bende keçiören medicalparka gidiyorum doğum paketi 95 bin ama doç ve prof seçersen daha çok
yesildoga saziment güven hastanesinde Sibel sarıkaya hocaya gidiyorum çok memnunum biz yılbaşından önce paket almıştık güncel paket fiyatlarını sorduğumda uzman doktor 130 bin profesör 150 bin demişlerdi
saziment meryys fiyat iyiymiş bacım dün livle görüştüm 140 tan başlıyor dediler çok pahalı geldi bize
cnsozzz lol bende o doktora gitmek istiyorum nasıl randevu alıcam sadece miyom var riskli gebelik diye alırmı sizce
cemreveminnosunannesi Tobb ümit korucuoğluna gidiyorum. Kliniği de var çok memnunum. Benim sigortam var anlaşmalı doğum paketi hakkında bilgim yok. Ayrıca güven hastanesi sedef ramoğlu çok öneriyorum 130bin demişler en son.
gamze6p @saziment keçiören MedicalPark Bülent hoca iyi olduğunu biliyorum Güven hastanesi yetkin hocam çok iyidir tavsiye ederim
meryys saziment Ben livi artık sevmiyorum yaa aşırı kalabalık bir hastane olmuş nazli hoca iyi diyolarda randevu bulmak mesele. 140 nedir yaa yuh
mommycharlotte saziment akay ile ilgili yazdıklarınızı şimdi gördüm cuma günü kontrolüm var gitme imkanınız yoksa gittiğimde sorabilirim sizin için