Babacan Gulmira eğer şüpheleniyorsan kan testi yaptır en temiz sonuca ulaşırsın. Ben de normal testle yaptığımda çıkmadı ama kan testi hamilesin diyor. Testi yaptır için rahat etsin
Gulmira Tubasim hayrlisi canm allah nasib eder hamishizdir inshallah dua Edelim elimizden bishi gelmaz
Gzrilknur Gulmira kızlar ne yaptınız test yaptınız mı? Ben adete üç gün kala test yaptım negatif. Adetim pazartesi günü. Pazartesi sabahı tekrar gidip kan vereceğim. Siz de durumlar nasıl ?
Keremeral Gzrilknur benim bugün adet günüm ve sabah yaptım silik çizgi rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Gzrilknur Keremeral ya çok sevindim senin adına 🙏🏻🌺 dün yaptığın negatifti değil mi. O zaman ben de ümitsizliğe kapılmadan adetimi beklim 🙆🏼♀️
Keremeral Gzrilknur dün değil bir gün önce yapmıştım hemde hassas testle hiç çıkmafı ve bugün görsüm şükür
Keremeral Gzrilknur bekle tatlım sabırla dua ile bekle herhün künfe yekün dedim defalarca inşallah sağlıkla büyüyecek☺️
Tubasim Keremeral tebrik ediyorum çok sevindim 🙏🏻 Üç gün kala mı negatifti ? Belirtileriniz var mıydı acaba :)
Mervee15 Gulmira canım benimde yarın adet günüm ve dün normal 5 tl ilk test yapmıştım senin gibi negatif çıktı bakalım adetim geçince tekrar yapıcam ama ben var gibi hissediyorum bazen gün geçmeden çıkmıyor testte ☺️
Mervee15 Keremeral anladım cnm hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ❤️
Gulmira Kizlar çok kotuyum 18 de adet olmam gerekiyordu bugun adet oldum sabah bişe yoktu oylen geldi demeki okadar inceleyerek bakmadan ikinci cizginin çikmasini beklemem gerekiyordu ☹️