ayseehu Kızlar ben 36 haftalık oldum. Ve mide yanmalarım bu hafta iyice çoştu burnuma kadar varıyor artık hiçbir şey fayda etmiyor. İşin garibi yemekten çok su içince daha kötü oluyorum. Ama bu haftalarda suyuda bol bol içmem lazım. Çeşitlendirmeyi denedim hiçbiri fayda etmedi. Sadece ayran iyi geldi. Çok koyu olmayacak şekilde ayran içsem işimi görür mü? Su yerine geçer mi? Ayranı 2 lt kadar içebilirim hiç sorun değil benim için su yerine geçer mi acaba biraz az yoğurtlu yapsam?
kurkmantosuzmadonna ayseehu emzirme dönemimde çocuk cerrahı ayran, meyve suyu gibi içeceklerin su yerine geçmediğini söyledi. Ama gebelikte bilmiyorum.
burcuo ayseehu O da bir çeşit sıvı ama su yerine geçmez bence de, suya salatalık/taze nane/ limon gibi şeyler atarak tadını değiştirmeyi denediniz mi? Aslında ayran yoğurt mideyi daha çok yakar, rahat edecekseniz için ama suya da ayrıca devam etmeye çalışın derim
samira555 ayseehu valla aynı sorunu bende yaşadım yaşıyorum da hala hayatımda ilk defa gebelikte mide yanmasıyla karşılaştım gece uyandırıyor ağlayacak gibi oluyordum süt içiyordum geçmiyordu su daha da yakıyordu ama çözümü ekşi elmada buldum valla uykulu uykulu bile küçükse iki büyükse bitane yedim mi hop kesiliyor mide yanması bi dene istersen
Petibor Ben de su içemediğim zamanlar komposto, evde yapılmış meyve suyu, ayran tükettim. Vücudu susuz bırakmaktansa bu şekilde takviye etmek en iyi metod. Suyu soğuk içince daha fazla su içebilmiştim