sevvalcn Bugün 5+3 oldu regl ağrısı gibi ağrılarım devam ediyor böyle sancı gibi de yani acaba normal mi bu ağrılar çok hafif de değil orta şiddette
seda_1gul sevvalcn normal Canm benim 11 haftalık şuan aşırı değil ama yine de regl gibi ağrım oluyor bazen batıyor felan
selindur sevvalcn aynıyız bende 5:3üm çok ayakta durunca belim ve sırtım çok ağrıyor bıde grip oldum yatıyorm valla
ask7_ sevvalcn ilk haftalarda benimde öyleydi yerlesme ağrılı bence adet sancısı gibiydi bi sıkıntım olmamıştı korkma rabbime emanet et ❤️
gebebayan Kuzu bende 5+2 yim aynı valla ya belim kasıklarım berbat ağrıyor hele birde ayakta çok zaman geçirirsem off
anonimssss Benim de 5+1 ama düne kadar vardı ağrım şimdi nadir bi sağ bi sol kasıkta oluyor ama hafif hafif bide tabi bel agrısı
Sedaa_ Bende 5+3 im bugün kontrole gittim keseyi gördük bugün sadece normal kızlar siz yolk sac ve bebeği gördünüz mü
minnakannesi123 Sedaa_ bende bugün gittim dra keseyi gördüm daha 5haftalik dedi geç döllenme dedi bebek daha yok on gün sonra gel bebege bakalım dedi
AycanTemel sevvalcn O agri bende de sık ve cok can yakıcı oluyordu bugun doktor kontrolüm de sordum ara ara oyle agri gelir cok normal 16. Haftaya kadar devam eder dedi