[silindi] 4.5 aylık hamileyim iyiyim arada bir kasılmalar oluyor ama çok hafif bir ağrı oluyor ilk 2-3 ay daha kötüydüm kubracicek26
Meltem3461 betegemenbur herhangi bir belirtisi yok, sadece beyaz akıntım var akıntı için gittim yine enfeksiyon dediler ama yanma acı ağrı vs hiçbir şey yok. Diğerlerinde de yoktu. Yinede erken doğumu tetikliyor diye canımı sıkıyor
kubracicek26 betegemenbur sanırım ben hamile değilmişim bugün doktora gittim ve kese boş dedi 7 haftalıktı kalp atış sesi vs yok keseyi alıcaklar 🥹
betegemenbur kubracicek26 yaa belki küçük olduğu için öyledir canım burada yazılanları okuyunca senin gibi olan çok kişi var farklı doktora da göründün mü
buse76 kubracicek26 8.9. Haftaya kadar bekle basen geç oluşabiliypr birde devlete mi gittin özele mi başka doktora daha görün hemen kürtaj olma
Hirmm bmkl bide kasık ağrısı n normal mi benim kramp şekilde giriyor bazen adet olacakmışım gibi daha fazla ya da
Hirmm bmkl kramplar gir çık yapıyor ama ağrım dinlendiğimde geçiyor ama ayakta olduğum zaman ağrıyor ve hiçbir iş yapmıyorum zaten sadece bir bulaşık olursa yani onunla da ağır olmadığı için ağrın ondan dolayı olduğunu zannetmiyorum