ecemdksl Merhaba kızlar 13 haftalik gebeyim plasenta aşağıda gözüküyor ve ara ara kanamam oluyor doktor yatak istiharati önerdi bilgisi olan var mi servikse kaç cm uzaklıkta olursa tehlikeli olur
senaakck ecemdksl 21 haftalık hamileyim plesenta da kanama alanı gördü ama aktif kanama değilmiş. Serviks 27mm ölçtü. Plesenta da ön duvarda aşağıda dedi Progestan başlattı uzan dinlen dedi bende korkuyorum :(
ilayilayda ecemdksl 16+3 haftalık hamileyim 1 aydır yatak istirahatindeyim neredeyse her hafta hastanede yatış da alıyorum kanamam olduğu için bebek iyi plasenta aşağıda olduğu için kanama oluyor sürekli yatın 4 gündür hastanede yatıyordum tualetimi bile yattığım yerden dedi doktorum bugün çıkış aldık eve geldim ama tamamen yatak istirahati olduğu için zor ama geçecek eminim 24. Haftaya kadar çıkmasını bekleyeceğiz dedi doktorum ondan sonra rahat edersin dedi mümkün olduğunca yataktan kalkmamaya bakın
Gamze3406 ecemdksl bol bol istiharet, ağır kaldırmak yasak, cinsel ilişki yasak, cinsel zevk aktiviteleri yasak. İlerleyen haftalarda inşallah yukari çıkar, özellikle kanamaya dikkat.
-Basakk- ecemdksl Canım benimde öyleydi hiç korkma istiharat et sürekli dinlen soluna yat ♥️ benim son zamana kadar plesanta previaydı planlı sezeryan günü bile almıştım 38. Haftada 23mm 2 cm uzaklıkta normal doğuma engelim olmadığını öğrendim suan 40+3 deyim normal doğum olacak Allahın izniyle 🤲
ecemdksl Bizim doğuma daha baya var ama bende cok tedirgin oluyorum diğer gebeligimde boyle bisey yaşamamıştım şimdi benim de ayakta kalmam bile yasak evde de çocuk olunca biraz zor oluyor tabi ama dikkat ediyorum. Bizim de kanama alanı görülüyor 1 hafta once yoğun kanamayla acile gittim o şekilde öğrendim bebekte sıkıntı yok ama plasenta baya aşağıda dedi doktorum ne kadar olduğuyla ilgili bisey demedi ama
ecemdksl Bende progestan kullanıyorum fitil onun dışında bir tedavisi yok dedi doktorum. Yani ayakta kalmamak dışında bir de
AuraMomB Benimde 22.haftaya kadar rahim ağzını kapatıyordu 27.haftadayım şu an düzeldi. O haftalarda normal sonra yukarı çıkıyor uzun uzun dinlen🫠
ecemdksl Rahim ağzı uzunluğu hakkında birsey demedi doktorum ara ara lekelenme tarzında kanamam oluyor şu anda zaten ayağa kalktığım anda aşağıda baskı hissediyorum
rem_aden -Basakk- ayyy şuan içime bi umut doldurdu yazdığınız. İnşallah sağlıcakla yukarıya çıkar bizimkiler de ve hayalimizdeki doğuma kavuşuruz 🥰🤲🏻❤️
hazalmasal ecemdksl bebek kilo aldıkça yukarıya çekiyor plesantayı 19 haftada çeker dedi doktor gerçekten öyle oldu inşallah Siizn bebişte çeker