Sonkayalar Kızlar saglık ocagından cagırdılar gıttık esımle kızımın kalp atısını pek alamadılar oglusu aldılar neyse eve geldık agrılarım basladı belıme vuruyor kasıgıma vuruyor bıraz uyumusum sonra annem dus aldırdı gecmedı hastaneye geldık sancım cıktı acıklıgıma bakıldı 2 cm mıs acıl sezeryana alıyoruz dedıler ben korkudan aglıyorum 20 dk ıcınde amelıyat masasındaydım tıtrıyorum ama spinal oldum anestezi uzmanı 4. Mu 5. Mı denemede amca uyusturabıldı yatırdılar 5 dk ıcınde kızım geldı once dunyaya ardından oglum optum kokladım ıkısınıde anlatılamaz bı duygu agladım hep ılk aglayıslarından ıtıbaren hemen götürdüler bebeklerımı solunumda sıkıntı varmıs küvöze gırdıler korktugum basıma geldı sonra cıkardıla rbenı aımdı acı ıcınde yatıyorım hıcbır agrı kesıcı fayda etmıyor berbat agrım var bebeklerımede cok uzuluyorum ınsallah yanıma gelırler evımıze gıderız sımdılık bu kadar kızlar Allahım hepımızı kolay gecıtten geçirsin ne yazdıgmı bılmıyroum bıle dua edın 🤲🏻
Duygu-mercimek Sonkayalar Allah yardımcın olsun canım benim en kısa zamanda bebeklerine kavuş ağrıların hemen geçsin inşallah
Esraacr Sonkayalar çok geçmiş olsun sağlıkla kavusmak nasip olsun yavrılarına rabbim ağrılarına da şifa olsun
Omaraysegul Sonkayalar gecmis olsun.Tabbim anali babali buyutsun insallah. Bebeklerinizede biran once kavusursunuz insallah
Revannn Canım geçmiş olsun rabbim bağışlasın sana ve Esin’e kokma sen çok güzel haftada doğurmuşsun masallah inş çok kalmazlar
Zehrazrl Sonkayalar Sonkayalar Geçmil olsunRabbım analı babalı buyutsun sizinle aynı haftada bende ıkızlermı beklıyorm ultrasonla kıloları aynımı merak ettm benmkıler haftalarna gore zayıf her an doğabılrler yatyorum devamlı
Sonkayalar Zehrazrl ınsallah saglıcakla kucagında gorursun kızım 2500 oglum 2370 dogdu canım ama ınmıs tabı kıloları cok kucukler 😕