lena36_ Sunshine__ hahahha bana dusununce cok garıp geldı ama sonra hamıle oldugumu yenı öğrenmiştim o zaman karpuzu da canım cekmisti aglamıstım😂😂😂😂
mervein14 Sunshine__ eşimle bir yerden dönerken karşıya geçen bir kedi görmüştüm ve hamile olduğunu farkettiğimde bende hamileyim kedide hamile diye ağlamıştım ahahahah 😅
samira555 Sunshine__ ablamınki bide biyerde yemiş coronanın sıkı olduğu zamandı polisler biyerden sonra izin vermiyordu Eniştem de gidemiyor almaya haliyle eve de getiremiyorlar ablam başladı ağlamaya Eniştem patates ekmek yaptı ama ağlaya ağlaya yedi istediği gibi yine olmadı 😂😂
Sunshine__ samira555 Ah canım benim kıyamam kız sen bide şimdi enişteni gör ne yapacağını şaşırmıştır
asyakaraman06 Sunshine__ 6 ve 1 buçuk yasında kızım ve oğlum var 10 gün hep beraber grip olmuştuk hasta olduk dıye ağlamıştım hala aklıma gelince gülerim 😀😀
NilVibe Sunshine__ geçen gün instagramda yapay zeka ile Tom ve Jerry’i yaşlandırmışlar, onu görünce bayağı ağladım, daha öncede herkes saçma sapan şeylere ağlıyor ben hala neden ağlamıyorum ne zaman ağlıycam diye ağlamıştım 😄
happyomer Sunshine__ İlk gebelikte Bana ağzın mı kokuyor senin demişti eşim ona ağlamıştım İkincide de kız kardeşim okulunda sorun yaşamış yaşımız herkesin lisede yaşayabileceği sorunlardan annem nasıl çözeriz fikir ver diye aramıştı yaşımız niye yakın değil ben şimdi nasıl yetişeceğim ben olsaydım hemen çözerdim diye ağlamıştım
Sunshine__ happyomer Ağlanır doğru 2. Side kardeşini sanki kendi çocuğunmuş gibi hissetmişsin galiba🤣