Sunshine__ Hamişlerimm gebelikte ağladığınız en saçma şey neydi ben başlıyım pazarda patatese zam geldi diye ağlamıştım bide eşim limonlu kekimi yedi diye😆😆😆🤣 sizleri de merak ediyorum
_pearl Sunshine__ Evde mandalina bitmşti akşam gelirken getiririm demişti bende sen beni hiç düşünmüyorsun napcam ben akşama kadar diye ağlamıştım oda alıp gelmişti😁
melisasak35 Sunshine__ geçen 1 gün boyunca hiç durmadan ağladım sebebini bilmiyorum ayrılcam ben bu adamdan çocuklarımla bi başıma napcam dedim akşam geldi güle oynaya yemegımızı yedik flmimizi izledik hala düşüniyorum neden sabah başlayıp akşama kadar ağladım bilmiyorum 🤣🤣🤣
merve_tp Bebeğimi öğrendiğimde içeride tek başına karanlıkta kaldığı düşüncesi oluşmuştu ağlamıştım :)))
cansuerhan35 Muhteşem yüzyılı izliyorduk eski bölümlerini.Sansın olsa harem kurar mıydın dedim .Güldü ve hayır dedi . Yalan söylüyorsun diyip inanmayıp aglamaya başladım
Sunshine__ yeliz1923 O bende de oluyor ilginc bir şey sanki gerçekten o olayları yaşıyorlar gibi geliyor
Deletedmom_8793 Sunshine__ ben de Instagram’da Bir tane sayfa var yemek tarifleri veriyor orada yumurtalı kısır tarifini izlerken oturup hüngür hüngür ağlamıştım