rabiames Doğum başladığını nasıl anladınız, öncesinde ağrı bulantı ishal vs var mıydı varsa nasıldı. 1 hafta öncesinden mesela belirti veriyor mu. İlk doğumum olacak bu aralar farklı hissediyorum kendimi 33+5im
Havin49_ rabiames ilk çocuğumda hiç belirtim yoktu cumartesi sabahı 9 da suyum geldi pazar sabahı 03.47 de doğum yaptım ikizlerim 29 haftalık suyum geldi 2 hafta hastanede yattım durumum iyiyleşimce taburcu edildim akşam evdeyken sancılarım arada vardı ve kısa düzensiz olduğu için önemseseydim sabah 12 de kanmam geldi sancım da devamlıydı 4 saat nst de takılı kaldım sancım hiç kesilmedi ilaçlara rağmen bebek kalp atımları bozuldu 22.29-22.30 şeklinde bebeklerim dospu
3melekannesiyim rabiames benm 3. Gebeliğim 3. Doğumum olacak inşallah Allah nasip ederse 2 iki doğum normal oldu ama o kadar birbirinden farklıydı ki iki kızımda da belirtiler ve ilerleme çok farklı oldu ilk doğumum 39+6 da kanlı nişan gelmesiyle başladı sancı vardı ama nts de görünmüyordu açıklık hiç yoktu kendi halinde 24 saat sonra doğumum oldu ikinci doğum 40+2 de 1gece öncesinden yine nişan gelmişti ama kanlı değildi vajina da aşırı sululuk vardı yani şeffaf akıntı ama normal akıntı değildi yumurtanın beyazı gibi yapışkan ve akışkan 1 gün de bu devam etti yine nişandan 24 saat sonra bı anda suyum geldi ama hiç sancım yoktu hastaneye gttim 4 cm açıklık vardı suni verdiler 5 saat içinde doğum oldu bunu da bekliyorum nasıl olcak diye bakalım 39+6 dayız
orkidemm_ rabiames sıfır ağrı sızı sancı ile 38+2 ye geldim o gün uzandığım yerden kalkarken içimden birden pat sesi geldi ve suyum geldi 😝