yazar761_ revsnnnn benim de 2. gebeliğim 5 sene dolunca yapıyolarmış sanırım. 25. haftada yapılacak tek doz olarak.
aslans revsnnnn 4 sene olacak ilk doğumdan sonra bir tane Boğmaca ile karışık tetanoz yapılacak. Ebe öyle dedi
duygubirinci revsnnnn 2 gebelik arasındaki zamana bağlı 5 yıldan azsa yaptırmaya gerek yok ama 5 yılı geçmişse yaptırmak gerek
myangelson revsnnnn bana yapıldı öncekinde dozlar tamamlanmadığı için. Tek doz olsan yeter dedi doktorum
yazar761_ revsnnnn ilk gebelikte kaç doz olarak yaptırmıştın? Ben çift doz olmuştum o yüzden tek yeterli dediler. Evet tam 5 yıl olacak 25. haftamda
orhismommmmmm Ben yeni çıkan aşıdan yaptırdım öldüm resmen ya ıkı gün kendıme gelemedim ateşim çıktı 2. Dozu olmayı düşünmüyorum
yazar761_ orhismommmmmm yenisi de mi çıkmış :) onu bilmiyorum fakat bana yapılacak olan karma aşı diye geçiyor. Bi sorabilirsiniz gerek olup olmadığını ilk gebelikte olduysanız iki doz olarak aslında gerek duymamaları gerekiyor
orhismommmmmm yazar761_ tdap diye gecıyor Suan herkese bunu yapıyorlar herkes bir değil tabi ama ben ve çevrendekiler agir geçirdi