senaakck Kızlar sürekli idrara çıkıyorum çok sık, peçete koyuyorum iç çamaşıra sonra ıslanıyor bebeğin suyu olabilir mi? Ya da akıntı mıdır idrara sürekli çıktığım için akıntı olabilir mi? Aşırı bi su gelmesi değil 15 damla falan bunu yaşayan var mı
betulmommy senaakck bende aynı sorunu yaşıyorum doktor normal demişti. Bebeğin suyuda iyi 33. Haftadayım ama çok can sıkıcı
zehea senaakck bende aynı böyleyim su içmeye korkuyorum artık sürekli tuvaletim var bazen aktığını hissediyorum doktora gittim mayamsı kaşıntılı bi akıntı olmadığı için normal dedi idrar tahlil verdşm oda normal çıktı yani normal bence bide sizde böylesiniz herkeste aynı geçmiyor hamilelik
afitp senaakck valla canım 37+2 yim bu 37 hafta boyunca hep çok akıntım vardı gün içinde 7 defa iç çamaşırı değiştiriyorum dr a her gittiğimde tahlil veriyordum enfeksiyon çıkmıyordu akıntı normal diyordu gebelikte herşey o kadar normal ki artık kafayı yedim bende 😂
mutlubalik İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Veya ayaklarınız üşüttüyse o da sık idrara çıkartır akıntı da ondan
senaakck mutlubalik idrar tahlili verdim temiz çıktı. Ama idrara çok çıktığım için akıntı olduğunu düşünüyorum bazı yerlerde bebeğin suyu da sızabilir diyo korktum açıkcası
senaakck betulmommy benim suyum sınırda :( ama akıntı olduğunu düşünüyorum bebeğin suyu olsa daha farklı olmaz mı
senaakck zehea ya akıntınız oluyor mu su gibi çok olmasa da bende öyle Amniyon sıvısı mı normal idrar kaçırma mı bilemiyorum şeffaf hafif kokulu çok değil 🥲
zehea senaakck benim ki şeffaf da değil sarı renge kacıyo amniyon sıvısı olsa o öyle aka aka biterdi Allah korusun o değildir akıntıdır herkeste vardır bence bu
senaakck zehea insallah canım ya. Normalde de suyum sınırda biraz o yüzden korktum ama sürekli idrara çıktığım için akıntı olduğunu düşünüyorum 😞🥲