Gmzle Kızlar bacağımda ve vajinamda varis vardı doktora gittim usg yaptı pihti yokmuş genişleme varmış sadece varis çorabı verdi diz altı kullnipta memnun olan varmi ya da ise yarıyor mu
burcuo Gmzle Ağrılarımı azaltıyor benim. İşte ya ayaktayım ya oturuyor oluyorum. Ve çok yoruluyorum. O olmasa bacaklarım zonkluyor resmen.
rumeysa_ttkrky16 Gmzle benimde sağ bacağımda varis oluştu randevu aldım gidicem size hangi bölümdeki doktor usg çekti acaba bende merak ediyorum genişleme mi pihtimi die ecopirin de kullanıyorum hamilelikte çıktı varis diğer 2 gebeliğimde olmadi
Havin49_ Gmzle inşaalah Cnm doğumdan sonra mecburi takılması ama inşallah doğuma kadar devam etmez insanı çok sıkıyor
Gmzle rumeysa_ttkrky16 kalp damara gittim usg istedi pihti çıkmadı ileri derece de değil dedi ameliyatlık değil sadece genişleme var dedi çok ağrınız oluyormu yada şişlik filan varmi
rumeysa_ttkrky16 Gmzle külotlu çorap olanı takıyorum ben 3 gündür yeni aldım doğumdan sonra görüntüsü geçsin die ugrasicam
rumeysa_ttkrky16 Gmzle şiş biryerde var biraz diz kapagimin altında yan tarafına doğru varis çorabı giyince acimiyo öyle okdar