Bebeğim 2,5 aylık 10 gün sonra tam 3 aylık olacak. Zaten iki aydır dalma sorunumuz vardı ama dalınca gündüzleri 1 saat 2 saat hatta bazen 3 saat bile uyurdu. Ama artık gündüz asla uyumuyor bugün toplam 1 saat bile uyumamıştır. Geceleri de 20:00dan 23:00a kadar zor dalıyor. Normal mi bilmiyorum. Eli kolu durmuyor bacakları kıpır kıpır gözünü kapatıyor 10 dakikaya açıyor. Sürekli zıplıyor. Yarım kundak, tam kundak, beyaz gürültü, yüzüne örtü örtme her şeyi denedim. Olmuyorrr. Ana kucağında sallıyorum başka türlü uyuması mümkün değil gibi. Bazen emzikle (tutarsa tutmuyor çünkü) kendi kendine dalıyor çok nadir bir iki kere oldu sadece. Başka hiçbir şekilde uyumuyor. Ne yapacağım bilmiyorum geçici bir şey mi? Birde bi tane daha oğlum var 22 aylık. Onunla uyutmak zaten imkansız bugün evde yok oğlum ona rağmen hiç uyumadı sesten falanda uyumuyor değil yani. Uyumuyor cpcuk. Gazı bitti şimdi ne derdi var bilmiyorum. Umarım atak falandır ve geçicidir. İlk oğlumda bunlar olmamıştı :( yaşayan var mı acaba