yorgunannis zclk ben kullanamadım atleti küçük almışım🤦♀️ hastanede zaten sütyen giyemiyorsun ama ben normal yârım atlet kullanıyorum evdeyken daha rahat oluyor çocuk krize girdi mi hemen fırt diye çıkarıyorsun😂😂
aybike2212 zclk ben 4 sene önce kızımda ilk sütyen aldım daha sonra rahat edemedim emzirme atleti aldım bence bu kişiye göre değişen bir durum
Glhayat_54 Kişiye göre değişir.. Atletsiz ben yapamam o yüzden emzirme atleti benim için daha kullanışlı ,hem sırtında acılmamış oluyor
erikarpuz ru_a6 atlet olarak hangi markayı önerirsiniz ebebek güzel başka almak istiyordum da trendyoldan aldım hiç beğenmedim
Ayseguls_baby ru_a6 sütyen olarak hangi markayı önerirsiniz bebeğim 2 aylık ilk annelik tecrübeliğim 🥲
ru_a6 erikarpuz e bebeğin kumaş kalitesi çok güzel geldi banada ama internette satılanla aynıdır hemen hemen.
ru_a6 Ayseguls_baby Marka olarak değilde en rahatı penye desteksiz olanlar. Bana en güzeli e bebekte satılan gibi gelmişti kalite olarak
helin_a zclk LCW de sungerlı atletler var çok rahat oluyor ılk oğlumda ondan 2 yıl kullandım bu dolgumda da alacağım ınsallah
eminemirr zclk evdeyken emzirme atlet kullanmıştım kıştı zaten dışarı çıkarken emzirme sütyeni ile beraber kullanmıştım bence çok gerekli sürekli memedeydi bebeğim çok rahat etmiştim şimdi 2. Ye hamileyim ikisinide alacağım