mutlubalik aleyka 37+5 te sancım gelmişti bebegim sezeryanle 2700 -2800 gr doğdu küveze girmedi ertesi gün taburcu olduk
1anneninsesi aleyka Merhaba, ilk oğlumu 37+0’da 3540 gram dünyaya getirdim. Hiçbir sorun olmadı. Küveze girmedi, sarılık bile olmadı şükürler olsun. 🌸🤲🏻
Eminekerem 37+1de suyum geldi ve doğum yaptim enfeksiyondan dolayı solunum sıkıntısı yaşamış vee 10 kuvezde kalmıştı bebeğim
NEHIR15555 37 de dogumum oldu açılmam vardı ama ağrı eşiğim yüksek değil diye süni sancıyla epidural normal doğum yaptım 2.700 doğuldu küveze girmedi şükür 1 gün kalıp çıktık
tupbebe Bende şuan 36 haftalık hamileyim. Kilosu 2380 dedi doktor haftasına göre sınırdaymış kafa ve karın çevresi ölçümü o yüzden 37 de alabiliriz dedi. Acaba kuvöze girer mi ki 😔
damlossss tupbebe bana da doktor 36+1 de öyle söyledi sınırda 2400 karın çevresi geriden geliyor dedi ama araştırma git dedi erken alalım demedi siz devlet takipli misiniz
aleyka erikarpuz bende kızımı 37-4 de doğurmuştum 3.150 idi kilosu küveze de girmemişti ama genel anlamda girmiyorlar sanırım bu haftada
esrabekin 36-5 günlük hamileyim sürekli nst de sancı çıkıyo yatış istiyolar ama ben eve gelmeyi tercih ettim son bi haftadır nst de sürekli olan sancılar var bu haftada böyle olan varmı